Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde personel alımları başladığı belirtildi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde personel alımları başladığı belirtildi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde personel alımları 2021

TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ 2021 PERSONEL ALIMI BAŞLADI
İŞKUR'dan yapılan açıklamada AKFEN Holding tarafından yap işlet devret modeli ile yapılan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde personel alımları başladığı belirtildi.

ŞEHİR HASTANESİ 2021 BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN ALINACAK
Tekirdağ İŞKUR sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi İş başvurularının İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi. Şehir hastanesi'ne iş başvurusu için https://esube.iskur.gov.tr adresinin takip edilmesi gerektiği belirtildi.

"Tekirdağ Şehir Hastanesine yüklenici firmalar tarafından yapılacak olan personel alım ilanlarını incelemek ve ilanlara başvuru yapabilmek için https://esube.iskur.gov.tr adresini takip edebilirsiniz. 

İlanlara resmi internet sitemiz https://iskur.gov.tr/ ve e-Devlet üzerinden online olarak veya ALO 170 hattı üzerinden telefonla başvurabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

TEMMUZ AYINDA HİZMETE BAŞLAMASI BEKLENİYOR
Tekirdağ'da yapımı devam eden 157 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin inşaatının Temmuz ayı içersinde tamamlanıp, faaliyete geçirilmesi için büyük çaba harcanıyor.

620px-2262020142851124-ddd.jpg
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Gündoğdu Turgut Mahallesi'nde inşa edilen hastane, Trakya'nın "tek şehir hastanesi" olma özelliği taşıyor. 

BUNUN GİBİ İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA KANALIMIZA ABONE OL!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.