Tepki gösteriyor

Tepki gösteriyor

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KARARI VERİLDİ! TEPKİ GÖSTERİLİYOR!

Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'da durum ciddiye gidiyor. Ülke genelinde salgının başından bu yana bir günde görülen en yüksek vaka sayısı tespit edildi. Gece başlayan sokağa çıkma yasağı, bölgenin başkenti Napoli'de yüzlerce kişinin katıldığı gösteriyle protesto edildi.

İtalya’nın Napoli kentinde gece sokağa çıkma yasağının başlamasıyla bu karar gösteriyle protesto edildi. Sokağa çıkma yasağını protesto eden grubun, güvenlik güçlerine ses bombası, meşale ve fişek attığı, polisin de göz yaşartıcı gazla göstericilere müdahale ettiği belirtildi.

Campania Bölgesi’nde bu gece başlayan sokağa çıkma yasağı, bölgenin başkenti Napoli’de yüzlerce kişinin katıldığı gösteriyle protesto edildi.

Şehir merkezinde pek çok yerde sokak çatışması yaşandığı ve yaralananların olduğu ifade edildi. Protestocu grubun bölge yönetimi binasına yürüdüğü ve bu sırada, “Eğer bizi kapatıyorsan, bize ödeme yapmak zorundasın” yazılı pankart açtığı kaydedildi. Başkent Roma’da da sokağa çıkma yasağını protesto eden bir grup, cadde ortasında meşale yaktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.