THY Pilot Alımı Yapıyor Şubat 2016

THY Pilot Alımı Yapıyor Şubat 2016

THY Pilot Alımı Yapıyor Şubat 2016

Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları THY, kaptan pilot, yardımcı pilot, öğretmen pilot ve yetiştirilmek üzere II.Pilot aday adayları alımı yapıyor.

Kaptan Pilot Alımı

Kaptan pilot başvurusu yapacak adaylar en az lise mezunu, 30-60 yaş aralığında, mavi karta sahip, adli sicil kaydı olmayan, en az 5500 saat uçuş tecrübeli ve İngilizce biliyor olmalıdır.

II.Pilot Alımı

II.Pilot Adayı başvurusu yapmak isteyen adaylar en az lise mezunu, 21-50 yaş aralığında, mavi karta sahip, adli sicil kaydı olmayan, en az 1000 saat uçuş tecrübeli ve İngilizce biliyor olmalıdır.

Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Alımı

Türk Hava Yolları Yetiştirilmek Üzere II.Pilot alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar en 4 yıllık lisans mezunu, 30 yaşından büyük olmayan, en az 160- 190 santimetre boy aralığında, askerlikle ilişiği olmayan, adli sicil kaydı bulunmayan ve İngilizce dil sınav puanına sahip olmalıdır.

Simülatör Eğitim Öğretmeni Alımı

Simülatör Eğitim Öğretmeni Alımı için en lise mezunu, 66 yaşından büyük olmayan, adli sicil kaydı bulunmayan, askerliğini yapmış ve SFI/SFE/TRI/TRE sertifikalarından birine sahip adayların başvuruları alınacaktır.

Öğretmen Pilot

THY de Öğretmen Pilot alımı için en az ön lisans mezunu, adli sicil kaydı bulunmayan, askerliğini yapmış, Geçerli Frozen ATPL (JAA/EASA) veya CPL/IR lisansına sahip olan, toplam 250 saat uçuşu yapmış ve FI lisansına sahip olan adayların başvuruları alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.