TikTok’ta yayınlanan, 399 yaşında ve dünyanın en yaşlı insanı

TikTok’ta yayınlanan, 399 yaşında ve dünyanın en yaşlı insanı

TikTok’ta yayınlanan, 399 yaşında ve dünyanın en yaşlı insanı olduğu iddia edilen bir adamın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

TikTok’ta yayınlanan, 399 yaşında ve dünyanın en yaşlı insanı olduğu iddia edilen bir adamın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Video şaşkınlığa neden olunca yaşlı adamın akrabası açıklama yapmak zorunda kaldı.
Sosyal medyada yayınlanan ve dünyanın en yaşlı insanı olduğu iddia edilen bir video görenleri hayrete düşürdü. Videodaki yaşlı adamı görenler adeta şaşkına döndü.


SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ
399 yaşında ve Türk olduğu konuşulan adamın görüntüleri kısa sürede viral oldu. Videonun yayınlanmasının ardından sosyal medyadaki kullanıcılar ikiye bölündü. Kimi 300 yaşına kadar yaşamanın mümkün olmadığını savunurken kimileri ise bu duruma inanmayı tercih etti.

ya.jpg

TÜRK OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Guinness Rekorlar Kitabı’na göre dünyanın en yaşlı insanı  118 yaşındaki Kane Tanako olarak biliniyordu. Sosyal medyada yayınlanan bu görüntünün ardından görüntülerdeki adamın onu tahtından edeceği konuşuldu. Tiktok’ta ortaya çıkan görüntülerin ardından yaşlı adamın 399 yaşında ve Türk olduğu öne sürüldü. Oldukça yaşlı olduğuna şüphe olmayan videodaki bu kişinin zor hareket ettiği ve zayıflıktan kemiklerinin göründüğü de gözlerden kaçmadı.

399 DEĞİL 109 YAŞINDA
Görüntülerin ardından yaşlı adamın akrabası konuyla ilgili açıklama yaparak adamın 399 yaşında değil 109 yaşında ve Tayland’lı olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.