Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü 750 Taşeron İşçi Alım ilanı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü 750 Taşeron İşçi Alım ilanı

750 Taşeron İşçi Alım ilanı

İŞKUR Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okulların temizliği amacıyla 750 kişiye kura yöntemiyle 9 ay süreli iş imkanı sağlıyor.

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında okulların temizlik, bakım ve onarımını sağlanması amacıyla 9 ay süreli 750 kişi istihdam edilecek.

Başvurular 10-14 Eylül arasında, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Sürmene Hizmet Merkezi, Vakfıkebir Hizmet Merkezi, Arsin OSB İrtibat noktası, ilçe belediyelerinde görevlendirilen "İŞKUR İrtibat Noktaları" ve 'www.iskur.gov.tr' internet adresinden, E-Devlet üzerinden ya da Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.

Çalışacak 750 kişi Noter kurası ile belirlenecek. Kuradan seçilen kişiler, uygunluk durumu kontrolünün ardından 1 Ekim 2018 tarihinde işbaşı yapacak.

Konuyla ilgili İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Velilerin okullarımıza emanet ettiği çocuklarımız ve gençlerimizin daha temiz bir ortamda eğitim alması için İŞKUR Genel Müdürlüğü öncülüğünde önemli bir adım atılmıştır.

Okullarda görevlendirilecek 750 kişi ile hem ailelerin gözünün arkada kalmayacağı okul ortamı sunulacak hem de bölgemiz istihdamına önemli katkı sağlanacaktır" denildi.

Memurlarahaber.com

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.