Trakya Üniversitesi Temizlik Görevlisi , Güvenlik ve Hasta Bakıcısı 175 daimi Personel Alıyor

Trakya Üniversitesi Temizlik Görevlisi , Güvenlik ve Hasta Bakıcısı 175 daimi Personel Alıyor

işte ilan metinleri

Üniversitemizde görev yapmak üzere, 4857 Sayılı İş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) üzerinden ''Sürekli İşçi" alınacaktır.

Talebe ilişkin Genel ve Özel hususları içeren duyuru metnine www.iskur.gov.tr internet adresinden ulaşılabilir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten İtibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR


1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) internet sitesinde belirtilen yaş şartlarını taşıyor olmak.

3- Türk Ceza Kanunun 53.'ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

4- Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak ve özel kanunlarda yer alan şartları taşımak.

5- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).


6- Kamu kurum ve kuruluşları kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

7- Adayların, talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olması.

8- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

9- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR


Koruma ve Güvenlik Hizmetleri (Güvenlik Görevlisi)

1- İşin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları istenecektir. Şartları taşımayanların tespiti halinde göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır

2- Tartılma ve ölçülme: Kadın adayların en az 1.65 Erkek adayların en az 1.70 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak ve 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak.

3- Herhangi bir önlisans veya lisans programlarından mezun olmak, 5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini (Silahlı/Silahsız) başarı ile tamamlamış olmak ve geçerli bir Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak

4- 24 saat vardiyalı ve nöbet usulü çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak

Temizlik Hizmetleri (Temizlik Görevlisi)


1- İşin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları istenecektir. Şartları taşımayanların tespiti halinde göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

2- En az İlköğretim mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak.

3- 24 saat vardiyalı ve nöbet usulü çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak

Hasta Bakım ve Temizliği Hizmetleri (Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı)

1- İşin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığına ilişkin Sağlık Kurulu Raporları istenecektir. Şartları taşımayanların tespiti halinde göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

2- Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakım, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak ve 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- 24 saat vardiyalı ve nöbet usulü çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak

Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine;

Adaylardan yapılan seçme (kura çekimi) ve değerlendirmeler (sınav) sonucu Koruma ve Güvenlik Hizmetleri (Güvenlik Görevlisi), Temizlik Hizmetleri (Temizlik Görevlisi) ve Hasta Bakım ve Temizliği Hizmetleri (Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı) olarak çalışmaya hak kazananlar Üniversitemiz Hastanesinde görev yapacaklardır.

- Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.


- Tüm kadrolara başvuranlar için toplam açık işçi sayısının 4 katı kadar aday belirlemek üzere kura çekimi 10/07/2020 tarihinde saat:13.30'da Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi / Edirne adresinde noter huzurunda yapılacaktır. Ayrıca internet üzerinden kura çekimi canlı olarak yayınlanacaktır.

- Koruma ve Güvenlik Hizmetleri (Güvenlik Görevlisi) kura çekimi sonuçlarına göre sınava alınacak adayların öğrenim belgesi ile Özel Güvenlik Kimlik Kartları sınavdan önce sınav heyetince incelenecektir. Boy ve kilo ölçüm tespitleri Üniversitemizce sınav öncesinde yapılacak olup saati ve yeri ayrıca duyurulacaktır. Aranılan şartları taşımadığı belirlenen adaylar sınava alınmayacaktır.

- Bilgilendirme işlemleri aday listeleri, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Üniversitemiz (http:\\pdb.trakya.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecektir. İlan edilecek bu duyurular, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adreslerine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.

BAŞVURU TARİHLERİ 26 HAZİRAN 2020 / 30 HAZİRAN 2020

trakya.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.