Triko Takım Modelleri

Triko Takım Modelleri

Triko Takım Modelleri

 

Kazak, bluz ve triko çeşitleri kadar triko takım modelleri kadınlar arasında büyük ilgi görür. Vücudun nefes almasını sağlayan ayrıca soğuktan da koruyan triko takım modelleri etek bluz şeklinde olduğu etek pantolon şeklinde de olur. Hem klasik hem de spor tarzlarına uygun triko takımlar bulunur. Farklı renklerde olduğu gibi farklı kesim modelleri de vardır. İkili triko takım modelleri tesettürlü kadınlar tarafından da sevilir.

Oldukça kullanımlı olan triko takım günlük konforlu ve rahat kullanım sağlar. Bu takımlar çalışan kadınlar içinde uygundur. Ofiste rahat giyilen ve kombinlenebilen ürünlerdir.

Triko Takım Kombinleme

Yıllardır kadınlar tarafından kullanılan triko giyim ürünlerinden triko takımlar yeniden moda olmuştur. Bu takımlar pek çok parça ile kombinlenebilir. İki parçadan oluştuğu için daha çok çanta, ayakkabı ve çeşitli takılarla kombinlenir. Kış aylarının uzun çizmeleri üzerine kısa etekli triko takım olduğu gibi kısa botlarla triko uzun pantolonlu takımlar uyumlanabilir. Triko takım modelleri ve kombinleri için https://www.sementa.com/kadin-takim sayfasını inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.