Türk Hava Yolları, ilkokul mezun 40 meslek elemanı alımı

Türk Hava Yolları, ilkokul mezun 40 meslek elemanı alımı

Türk Hava Yolları, 40 meslek elemanı alımı yapacağını duyurdu

Türk Hava Yolları iş ilanı yayınlamaya İŞKUR üzerinden devam ediyor. THY 2023  Daimi kadro da işe alınmak üzere ikram hizmetleri personeli kadrosun da 40 personel alımı yapılacak.

Türk Vatandaşları ilgili ilana başvuru yapabileceklerdir.

1 yıldan daha uzun süreli hapis cezası almış olan adaylar söz konusu ilan için başvuru da bulunamayacaklardır.

Adaylar 3 vardiyalı çalışma sistemine tabii tutulacağı için başvuru yaptığın da tüm şartları kabul etmiş olarak değerlendirilmektedir.

Ekip çalışmasına destek verecek personeller aranmaktadır.

Kamu haklarından mahrum olmayan adaylar başvuru yapabilir.


Başvurular Hakkında İŞKUR Üzerinden Açıklanan Bilgiler Nelerdir?

Yiyecek İçecek İşletmeciliği Meslek Elemanı kadrosun da işe alınacak 40 personel kurum bünyesin de engelli kadrosun da istihdam edilecektir. Başvuru yapacak olan adayların %40 engelli belgesine sahip olması gerekir. İşe alımlar İstanbul ilin de yapılacaktır. Söz konusu ilan için ikametgah şartı aranmamaktadır. Fakat işe alım süreci tamamlandıktan sonra başvuruları onaylanan adayların mesai süresi boyunca İstanbul ilin de ikamet etmeleri gerekmektedir.


Adaylar 07:00-15:00, 15:00-23:00 ve 23:00-07:00 saatleri arasın da personel listesine göre vardiyalı olarak çalışacaklardır.

Meslek Elemanı Alımı Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kurum tarafından yayınlanan başvuru niteliklerini sağlayan adaylar başvurularını İŞKUR e-Şube üzerinden yapabileceklerdir. Adaylar başvurularını 28 Şubat 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir. Online başvuru sistemi 28 Şubat gecesi adayların erişime kapatılacak ve başvurular kurum tarafından değerlendirmeye alınacaktır. İŞKUR sistemine e-Devlet veya T.C. kimlik numarası ve şifreniz ile kolaylık erişim sağlayabileceksiniz. İŞKUR üzerinden iş ilanları sayfasın da meslek unvanın THY yazdığınız da ilanlar ve şehirler sizler için listelenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.