Türkiye'nin Beklediği Yasa

Türkiye'nin Beklediği Yasa

SON DAKİKA TÜRKİYENİN BEKLEDİĞİ YASA.!!

EN ÇOK İZLENEN BENİM, 16.2 MİLYON TAKİPÇİM VAR’

“Gerçeklere yüzümüzü kapatacak kadar hayattan kopuk değiliz. Bir siyasetçi olarak da gerçeklere gözümü kapamam, sesleri duymamam söz konusu değil. Hem göreceğim hem de bu sesleri duyacağım. Dijital platformların, sosyal medyanın asla ihmal edilemeyecek derecede önemli bir mecra olduğunu biliyoruz. Sosyal medyadan nefret etsek böylesine yaygın ve etkin şekilde kullanmazdık. Ülkemizde 16.2 milyonu bulan takipçiyle Twitter’da en çok izlenen kişi olduğumu burada hatırlatmak isterim.”

‘SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI UYGUNSUZ’

“ Buradaki asıl mesele sosyal medyanın ve internet platformlarının her türlü yalanın, iftiranın, sapkınlığın serbestçe dolaşabildiği bir mecra haline getirilmesidir. Yanlış içeriği kaldırmadığı gibi düzeltilmesine de izin vermeyen internet mecralarının mahkeme kararlarını dahi hiçe saymasını görmezden mi geleceğiz? Telefonunuza sızılsa, kendinizin veya kardeşinizin mahrem görüntüleri çalınıp Twitter, Facebook’ta yayınlansa çaresiz kalacaksınız.”

DEVLET BAŞKANI OLARAK GÖREVİM, AHLAKİ ZEMİNDE KULLANILMASINI SAĞLAMAK’

“Çünkü bu mecralar, bazı ülkelerde yaptıklarının aksine Türkiye’de mali veya hukuki muhataplarını sağlayacak temsilcilik açmaktan ısrarla kaçınıyorlar. Sosyal medya ve dijital platormlarda maddi ve manevi itibarı koruma hakkı olmalıdır. Tüm vatandaşlarımızın sosyal medyayı etkin ve ahlaki zeminde kullanabilmesini sağlamak devlet başkanı olarak görevimdir.”

‘YENİ YASA HAZIRLANIYOR’

“ Bu konuda güçlü hukuki bir altyapı oluşturmanın hazırlıkları içerisindeyiz. Milletimizi güvenilir bir internet mecrasına inşallah yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız. Sosyal medya konusunda güçlü bir hukuki altyapı oluşturmanın hazırlıkları içindeyiz. Her vatandaşımızın ve kurumumuzun, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi sosyal medya ve dijital platformlarda da maddi ve manevi itibarlarını koruma hakkı olmalıdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.