Türkiye’nin gündemi EYT olacak.

Türkiye’nin gündemi EYT olacak.

Türkiye’nin gündemi EYT olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Seçim kaybetme pahasına yok” açıklamasından bu yana EYT, hükümetin gündemine girmedi lakin defalarca Türkiye’de gündem olan EYT, tekrar Türkiye gündeminde birinci sıraya oturacak gibi görünüyor. EYT SYDD ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetimi, EYT’lilerin haklılığını tüm Türkiye’ye duyurmak ve hükümeti çözüm üretmeye zorlamak için önemli bir hamlede bulundu. Yerel seçim sürecinde seçim sonuçlarını değiştiren ve gücünü ispatlayan EYT, şimdi de irili ufaklı tüm siyasi partilerin genel başkanlarından randevu alarak onlarla birlikte ortak basın açıklaması yapacak. Türkiye’nin gündemi EYT olacak.

Bu kapsamda Özüpak ve yönetimi, eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile sürecin startını verdi. Davutoğlu ile yüz yüze görüşen Özüpak ve yönetimi, 14 Haziran’da birlikte ortak basın açıklaması gerçekleştirecek.

Gönül Boran Özüpak, ziyaretin fotoğraflarını paylaşarak üzerine, “ Pandemi sürecinde yapamadığımız yüz yüze görüşmelerimize Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu randevumuzla start aldık. EYT SYD derneklerimizle yürütülen çalışmalarla, sorunlarımıza yaklaşımları ve çözüm önerileri ile 14.06.2021 tarihinde birlikte yapacağımız ortak basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaşılacaktır. Bilgilerinize sunarım” notunu düştü.

 


EYT SYDD İl Koordinatörü ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak ise yaptığı paylaşımda süreci detaylı bir şekilde anlatarak, EYT’lilerden destek istedi.

Alper Özüpak’ın paylaşımı noktası virgülüne şöyle:

“Muhalefet partilerinin EYT ve ABO için iktidar olduklarında en kısa zamanda EYT için ne yapacaklarını kamuoyu önünde açıklamalar yaparak çözüm önerilerini bütün mağdur arkadaşlarımıza duyuracağız.

Ülkemizin gündeminden EYT yi düşürmeden sorunlarımızın çözüm yollarını bütün partilerin açıklamasını saglayacagız.

Küçük yada büyük bütün muhalefet partilerine gidecegiz ve iktidarın da çözüm önerilerini açıklayacagı güne kadar biz mücadeleye devam edeceğiz.

Sn Ahmet Davutoglu ve ekonomi kurmaylarıyla yapılan görüşmelerde Gelecek partisinin 14 Haziran da Marmara EYT Fedarasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ın katılımıyla İstanbul da EYT ve ABO için çözüm önerilerini kamuoyuna açıklanacaktır.

Bu süreci daha iyi bir şekilde götürebilmek için siz degerli mağdur arkadaşımızın destegine ihtacımız vardır.

Şimdi destek olma zamanı haklarımızı alana kadar mücadeleye devam ediyoruz.”

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.