Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG 1500 personel alım gerçekleştirileceği açıklaması yapıldı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG 1500 personel alım gerçekleştirileceği açıklaması yapıldı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG tarafından toplamda 1500 personel alım gerçekleştirileceği açıklaması yapıldı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG tarafından toplamda 1500 personel alım gerçekleştirileceği açıklaması yapıldı.

YERLİ OTOMOBİL İÇİN 1500 PERSONEL ALINACAK

TOGG şirketinin Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan videolu paylaşımda, Gemlik Tesisi içinde bulunan çalışmalara ilgili olarak gerekli bilgiler paylaşıldı.

BU AY İÇİNDE 220 KİŞİ ALINACAK

Yapılan paylaşımda,

"2021 yılı içinde gerekli olan planlarımız neticesinde üst yapı inşaat çalışmalarına başlayarak girdik. Gemlik de bulunan Tesislerimizde üst yapı inşaat çalışmaları için ocak ayında 220 kişi ve toplamda 1500 personel istihdam edilecektir. Bizi izlemeye devam edin." İfadeleri kullanıldı.

TOGG 2021 YILI İŞ BAŞVURUSU ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1.  1500 Personel ilanına başvuru yapacak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. 1500 Personel ilanına başvuru işleminden bulunan tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.

3.  1500 Personel ilanına başvurmak isteyen tüm kişilerin Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. 1500 Personel ilanına başvuruda bulunmak isteyen tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. 1500 Personel ilanına başvuracak bütün bay ve bayan adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. 1500 Personel ilanına başvuracak tüm insanların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

BİLİNDİĞİ GİBİ ADALET BAKANIĞINA 10 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. BU İŞ İLANINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OL TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI İLK BİZDEN DİNLEYİN TÜM TÜYOLARI KAPIN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OLUN HERKESTEN ÖNCE İLK SİZ İŞE GİRİN TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.