Tüylerim ürperdi

Tüylerim ürperdi

Tüylerim ürperdi

Dünyanın en ilginç olaylarından biri 1979 yılında cenaze arabasını kaçıran Karen Greenlee, ölü adamlarla beraber oluyor. Suç makinası diye bilinen Morg Faresi lakaplı kadın, şu ana kadar 40 cesetle birlikte olduğunu itiraf etti.

Ölü insanlarla ilişkiye giriyor
Daha 23 yaşlarındayken mumyacı çıraklığı yaptığı dönemlerde bir cenaze arabasını kaçırıp, ölmüş adamla cinsel ilişkiye girdikten sonra yakalandı. Yakalandığında nekrofili bağımlılığını açıkça itiraf eden kadının 40 ölü erkeğin listelendiği 4 sayfalık bir mektubu bulunuyordu.

O dönemlerde sadece cenaze arabası çaldığı için suç alan Greenlee, sadece 11 gün ceza aldı. Nekrofili bağımlısı olan genç kadın ilerleyen yıllarda Feral House tarafından yayınlanan Apocalypse Culture adlı kitap için çok özel itiraflarda bulundu. Suç makinası olarak dünya tarihine geçen kadının ilginç hayat hikayesi, birçok film ve kitaba konu oldu.

Ölüm kokusunu oldukça erotik bulduğunu belirten Greenlee, "Ölümün kokusunu çok erotik buluyorum. Ölüm kokuları arasında farklılar olduğunu biliyor muydunuz? Körfezde iki haftadır yüzen bir beden ile yeni ölen bir vücut arasında benzersiz bir fark var" dedi.

İlk ilişkisinden sonra nakrofolinin kendisi için daha anlamlı olduğunu fark ettiğini dile getiren Morg Faresi, "Nekrofilinin benim için daha anlamlı olduğunu anladım. Bununla ilgili bir sorun yaşamamın nedeni, kendimi kabul edemememdi. Hâlâ hayatımı başkalarının standartlarına göre yaşamaya çalışıyordum. Bunu kabul etmek kendimle barıştırdı" dedi.

Nekrofili nedir?
Nekrofili, necro (ölü) kelimesinden türetilmiş bir tür cinsel yönelim bozukluğudur. Nekrofili insanlar, cesetlere ilgi duymaktadır. Özellikle bu cinsel sapkınlığa yönelen insanlar, genel olarak cinsel ihtiyaçları için cinayet işleme yoluna gitmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.