TYP kapsamında MEB Temizlik işçisi, Sağlık Bakanlığı Ambulans Şoförü Alıyor

MEB Temizlik işçisi, Sağlık Bakanlığı Ambulans Şoförü Alıyor

Ağustos ayının son günleri ile Eylül 2021 dönemi İŞKUR TYP ilanları yayımlandı. 

TYP kapsamında yayımlanan personel alım ilanları 3 bakanlık tarafından duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başta temizlik personeli olmak üzere geçici işçi alımı yapacaklarını duyurdular. 

YÜZBİNLER BEKLİYORDU TYP İŞ İLANLARI YAYIMLANDI

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüü tarafından yayımlandı. TYP ilanı Yenişehir İlçesi çin düzenlenedi. İlana son başvuru 31 Mayıs olarak duyuruldu. 

Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması  Kadrosu

Tunceli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yayımlandı. İlana başvurular Tunceli Merkez için 29 Ağustos tarihine kadar yapılacak. 

Çevre Temizliği kadrosu

video olarak izeyiniz

TYP ilanları için adayların İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmaları, Türk vatandaşı olmaları, emekli olmamaları, açıköğretim fakülteleri hariç öğrenci olmamaları gerekiyor. Bunun dışında TYP kapsamında çalışanların işten atılmış olmaları durumunda da hemen başvuru yapma hakları bulunmuyor. İşte o şart "Mazeretsiz olarak TYP’den ayrılanlar veya kendi kusuru nedeniyle ilişiği kesilenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP’ye başvuramaz."

NASIL BAŞVURU YAPARIM?

İŞKUR TYP ilan arama sayfasından şehre göre arama yapacak adaylar kendi illeri için duyuruları bulacaklar. Daha sonra başvurularını ister İŞKUR'un web sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar isterlerse de İŞKUR İl veya İlçe Müdürlüklerinden şahsen başvuru yapacaklar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.