Üniversite Hastanesine Yüzlerce Personel Alımı Olacak

Üniversite Hastanesine Yüzlerce Personel Alımı Olacak

Fırat Üniversitesi Hastanesi, 362 kişilik sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 

Üniversite Hastanesine Yüzlerce Personel Alımı Olacak
Fırat Üniversitesi Hastanesi, 362 kişilik sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 
Söz konusu alımların Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Diyetisyen, Biyolog, Hemşire, Ebe, Sağlık teknikeri, Laborant, diğer sağlık personeli, Röntgen teknisyeni unvanlarında yapılacağı duyuruldu. Alımlar KPSS (B) grubu puan türüne göre yapılacak olup, yabancı dil 75 puan şartı aranmaktadır. 

Genel Şartlar:
- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
- Kamu haklarından mahrum kalmamak,
- Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak,
- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak,
- Görevini yapmaya engel herhangi bir rahatsızlığı bulunmaması.
- Kpss sınavına girmiş olması ve ortaöğretim mezunlarının 2018 KPSS P94, önlisans mezunları p93 ve lisans mezunları ise P3 puan türlerine sahip olması gerekmektedir.
Alım yapılacak unvanlardan Eczacı unvanına başvuracak kişiler Eczacılık fakültesi mezunu olması ve yabancı dil 75 puana sahip olması gerekmektedir. Fizyoterapist için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon lisans programı, Psikolog unvanı için Psikoloji lisans programı, Diyetisyen unvanı için Beslenme ve Diyetetik lisans programı, Biyolog için Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programı, Hemşire için Hemşirelik lisans programı, Ebe için Ebelik lisans programı, Sağlık teknikeri için Anestezi, Radyoterapi, Patoloji Laboratuvar, Eczane Teknikerliği, Fizik Tedavi, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, Acil Bakım Teknikerliği, Çevre Sağlığı, Protez ve Ortez, Ameliyathane Teknikerliği, Radyoloji, Ağız Diş Sağlığı, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekterlik ön lisans programı mezunu olmak gerekmektedir.
Başvuru Yeri : Başvurular 11.08.2020 tarihine kadar http://personelilan.firat.edu.tr/ adresine giriş yapılarak online yapılacaktır. Adaylar belirtilen kadrolardan sadece birine başvuru yapabilecektir. Adayların öğrenim düzeyleri ve Kpss puan türleri ÖSYM web servisleri ile alınacaktır. Sertifika istenen kadrolar için gerekli sertifikalar sisteme yüklenecektir. Gerçeğe aykırı şekilde başvuruda bulunanların başvuruları iptal edilecektir.
Başvuruda İstenen Belgeler:
- Eczacı unvanına başvuru yapacak adaylardan Yabancı Dil Puanı Sonuç Belgesi,
- Vesikalık Fotoğraf
- Sertifika şartı bulunan unvanlar için Sertifika,
- Mesleki tecrübe şartı arayan unvanlar için Görev Hizmet Belgesi
Sonuçların İlanı
Gerekli şartları yerine getirip başvuruda bulunan adaylardan, asil olarak kazananların listesi başvuru tarihi bitiminden 20 gün sonra www.firat.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Her kadro için 5 katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil adayların işlmelerini yaptırmadığı takdirde yedek adaylardan yerleştirme yapılacaktır.

YOUTUBE KANALIMIZDAN DA İŞ İLANLARI MEMUR ALIMLARINI VİDEO OLARAK HAFTALIK İZLEMEK İSTERMİSİNİZ? ÖYLEYSE TIKLA KANALIMIZA ABONE OL HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMA


İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.