Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı Yapılacaktır Maaş İŞKUR 2350 İle 3500 TL Maaşlı

Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı Yapılacaktır Maaş İŞKUR 2350 İle 3500 TL Maaşlı

Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı Yapılacaktır Maaş İŞKUR 2350 İle 3500 TL Maaşlı

Batman Üniversitesi rektörlüğü sürekli işçi alımı ile görevlendirileceklere 2350 ile 3500 maaş verilecektir.

Temizlik görevlisi alımı 17 kişi için şartlar; Tek şart olarak en az ilköğretim mezunu olması talep ediliyor.

Sıhhi tesisatçı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak, en çok ön lisans mezunu olmak. Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi önlisans veya meslek liselerinin ilgili programlarından birinden mezun olmak veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince,  Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya söz konusu meslekte çalıştığını belgelemek.

Boyacı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak, Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.

Güvenlik görevlisi alımı 5 kişi için şartlar; En az ortaöğretim (lise ve dengi ) mezunu olmak. 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Devriye gezilmesi için zaruridir.) Kadınlar için en az 163 cm, erkekler için en az 170cmboyunda olmak. Vücut Kitle İndeksi=Ağırlık/Boy(kg/m²) formülü ile hesaplanıp, Ağırlık Alt ve Üst sınırlarının hesaplanmasında vücud kitle indeksinin alt sınırı 19 (kg/m²), üst sınırı 26 (kg/m²) olarak esas alınacaktır.

Sıvacı inşaatçı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak. Taş, Parke, Sıva, Fayans işlerinde usta olmak Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.

Bahçe bakım elemanı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak. Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.

Başvurular 18 Mayıs 2020 ile 22 Mayıs 2020 tarihleri arasında internet adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvurabilir

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

TİWİTTER KAMU PERSONEL ALIMLARI 2020 TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.