Ünlü oyuncu dizi çekimleri için gitmişti..

Ünlü oyuncu dizi çekimleri için gitmişti..

Ünlü oyuncu dizi çekimleri için gitmişti..A'cı haber az önce geldi..

Şimdilerde ‘Üç Kız Kardeş’ adlı diziyle televizyon ekranlarında ve Bir Garip Orhan Veli Müzikali ile tiyatro sahnesinde izleyici karşısına çıkan 59 yaşındaki oyuncu Reha Özcan Burdur’da talihsiz bir k-aza geçirdi.

Köpek saldırısına uğrayan Reha Özcan y-ara-landı. Özcan köpeklerin değil kendisinin hatalı olduğunu söyleyerek “Çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize sa-ldırdı.” dedi.
Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş adlı dizide İclal Aydın ile başrol oynayan Reha Özcan, Bir Garip Orhan Veli oyununun turnesi için gittiği Burdur’da köpeklerin sa-ldırı-sına uğradı.
“KÖPEKLER SÜRÜYÜ KORUMAK İÇİN BİZE S-A-LDI-RDI”
560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir canlı yayın açarak yaşadıklarını anlatan başarılı oyuncu,

“Oyun için Burdur turnesine çıktık. Burdur’da köpeklerden kaçarken s-ald-ırıya uğradım. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize s-ald-ırdı.

Biz de kaçtık, kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır ya-r-alandı. Orada travmatik bir şey oluştuğu için yürüyemiyorum. Yürüyemediğim için de oyunu sahnede oturarak oynamak zorunda kaldım. Canım hala çok yanıyor” ifadelerini kullandı.
Usta oyuncunun yer aldığı Bir Garip Orhan Veli oyununun dün akşam yapılması planlanan gösterimi ise haziran ayına ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.