ÜNLÜ SANATÇININ KIZI ENKAZ ALTINDA

ÜNLÜ SANATÇININ KIZI ENKAZ ALTINDA

Hatay'da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın'a halen ulaşılamayan tiyatrocu Orhan Aydın, "Ben 50 yıldır bu ülkeye sanat üretiyorum, ben kızımı almadan oradan gitmem. Eylem yaparım, gerekirse valiliğe yalnız başıma yürürüm!" dedi.

Yardım konusunda sıkıntıların olduğunu dile getiren Aydın, "Yalvarıyoruz yine yok, gerginleşiyoruz yine yok, dostları araya sokuyoruz yine yok. Çünkü AFAD kendisi afet durumunda, benim gördüğüm odur! Asıl kurtarılması gereken AFAD organizasyonu, bir organizasyon yok. Kentte kriz masası var deniyor, bir kriz masası yok" diyerek isyan etti.

'GEREKİRSE VALİLİĞE YALNIZ BAŞIMA YÜRÜRÜM!'

Devletin afet bölgesine vinç sağlaması gerektiğini vurgulayan Aydın, "7 katlı bina yapılmasına izin vermişsin, 7 katlı binanın altındaki canlar için tek bir çaba harcamıyorsun" dedi. Aydın, kızının canlı olduğunun bilindiğini, en son gündüz saatlerinde enkazdan ses alındığını söyledi. Çaresizlik hissettiğini söyleyen Aydın, "Ben 50 yıldır bu ülkeye sanat üretiyorum, ben kızımı almadan buradan gitmem. Eylem yaparım, gerekirse valiliğe yalnız başıma yürürüm!" diyerek kızı için mücadele edeceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.