Utanıyorum kanalında olduğum için

Utanıyorum kanalında olduğum için

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya tepki: "Utanıyorum kanalında olduğum için"

Dün akşam TV8 ekranında yayımlanan müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verildi. 

Kırmızı Oda dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya ise Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

Kırmızı Oda dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya ise Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi

UTANIYORUM SENİN KANALINDA OLDUĞUM İÇİN"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya, "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullandı.

Petekkaya, kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını sildi. Oyuncu, sosyal medyada gündem olmasının ardından yeni bir paylaşımda bulunarak kendisine "Sarhoşsun galiba" yorumu yapanlara cevap verdi

Petekkaya yaptığı paylaşımda, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.