Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlarını Carvento’da Yakalayın

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlarını Carvento’da Yakalayın

Araç kiralama günümüzde herkesin ve her dönem ihtiyaç duyduğu hizmetlerin başında gelir

. Özellikle turizm sektörü açısından araç kiralama hizmetleri çok önemlidir. Yaz aylarının sıcağı ve kış aylarının soğuğu ile araç kiralama hizmeti sayesinde çok daha konforlu bir şekilde mücadele etmek mümkündür. Bu nedenle iş seyahatleri ve diğer ihtiyaçlar kadar yaz tatili planlarının da olmazsa olmazlarından biri araç kiralamadır. Yaz tatilini daha konforlu bir hale getirme imkanı sağlayan Carvento’nun müşterilerinin konforlarını artırmaya yönelik hizmetleri son derece geniş çeşitliliğe sahiptir. Hem bireyler hem şirketler arasında yoğun talep gören hizmetlerden biri olan lüks araç kiralama İstanbul ve diğer illerimizde popülerliğini korumaktadır.

Ulaşımın bireyler için de şirketler için de zorunlu bir ihtiyaç olması farklı amaçlara yönelik olarak araçların kullanılması gerekliliğini artırmaktadır. Araç kullanım ihtiyacı arttıkça araç kiralama sektöründe çok büyük bir büyüme gözlemlenmeye başlamıştır. Şirketlerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılama noktasında tercihlerini genellikle araç kiralama hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmesi sonucunda uzun dönem araç kiralama İstanbul ve ülkemizin diğer şehirlerinde en çok ilgi gören araç kiralama hizmetlerinden biridir. Bununla birlikte filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde pek çok farklı etkene göre belirlenmektedir. Carvento bireysel araç kiralama hizmetlerinde olduğu gibi filo araç kiralama ve lüks araç kiralama hizmetlerinde de kalitesi ve ekonomik fiyatlarıyla ön plana çıkmaktadır.

İhtiyacınıza Göre Araç Kiralama Seçeneklerini Değerlendirin

Araç kiralama hizmetlerinden ihtiyaçlar doğrultusunda günlük ya da uzun dönemli olarak faydalanmak mümkündür. Uzun dönem araç kiralama hizmeti kapsamında şirketler 30 gün ve daha uzun süreli olarak üstelik çok daha uygun fiyatlarla araç kiralama avantajına sahip olurlar.

Kurumsal ulaşım gereksinimlerinin en yüksek kalitede ve en uygun fiyatlarla karşılanması için tercih edilebilecek en etkili çözüm filo kiralama hizmetleridir. Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak şirket araçlarını yönetme ve rutin operasyonel süreçleri yürütme noktasında ihtiyaç duyulan hizmetlerin dışarıdan sağlanması anlamına gelir. Carvento uzun yıllardır faaliyet göstermekte olduğu araç kiralama sektörünün kaliteli, deneyimli ve yenilikçi ismi olarak kurumsal müşterilerine günlük işlerini yürütebilmek için gereksinim duydukları araçları en uygun fiyatlarla temin etme imkanı sağlar. Süreçlerin son derece basit ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesi şirketler için pek çok önemli avantaj anlamına gelir.

Şirketler ihtiyaçları olan binek ya da ticari araçları, aylık ödeme ve kilometre kapsamında sunan filo araç kiralama hizmetinden faydalanmak için Carvento ile iletişime geçebilirler. Filo araç kiralama, araç satın almaya göre çok daha ekonomik bir tercih olsa da filo araç kiralamanın şirketlere sağladığı faydalar yalnızca bununla sınırlı değildir. Sağlanan avantajlar arasında araçların yenilenmesi sürecinde alım-satım yapılması ve bundan kaynaklanan prosedürlerle uğraşılması zorunluluğunun ortadan kalması sayılabilir. Ayrıca araçlarda söz konusu olacak ikinci el değer kaybı riski de ortadan kaldırılır.

Filo araç kiralama fiyatları belirlenirken pek çok farklı etken değerlendirilir. Bu etkenler arasında ilk sırada kiralanmak istenen aracın markası, modeli, kasası, kilometresi, yakıt tüketim türü gelir. Bu yüzden filo araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen şirketler kiralamak istedikleri araç sayısı ve özellikleriyle ilgili bilgiler doğrultusunda fiyatlama bilgisi almalıdırlar.

Carvento’nun Avantajlarla Dolu Dünyasına Girmeye Hazır mısınız?

Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak şirketler açısından çok büyük avantajlar anlamına gelir. Çünkü kısa dönem araç kiralama hizmetine göre uzun dönem araç kiralama maliyetleri çok daha ekonomik fiyatlıdır. Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak aynı zamanda kiralanan araçların bakım onarım, sigorta, vergi ve benzeri giderlerinin Carvento tarafından karşılanması anlamına gelir. Bu sayede araç kiralama hizmetinden faydalanan şirketler açısından ekstra bir yük gündeme gelmez.

Özellikle büyük şirketlerin araç ihtiyaçları zaman zaman farklı marka ve modellerin kullanılması gerekliliğini doğurabilir. Bu durumda gerekli araçların alım satımının yapılması yerine Carvento’nun zengin çeşitlilikteki araç filosundan ihtiyaca uygun araçların seçilmesi ve uzun dönem araç kiralama hizmeti alınması çok daha avantajlı bir seçenek haline gelebilir.

Carvento araç kiralama hizmeti fiyatlarına bakım, lastik, trafik sigortası ve muafiyetli (kasko genel koşulları çerçevesinde) kasko dahildir. Aynı zamanda %18 KDV de dahil olmakla birlikte bebek koltuğu, ek sürücü, navigasyon gibi ek hizmetlerin ücretleri rezervasyon işlemi sırasında görüntülenebilmektedir. B ve C segmenti araçlarda günlük 300 km, aylık 3000 km; D ve E segmenti araçlarda günlük 200 km, aylık 2000 km kullanım ve kilometre limiti vardır. Araçlara navigasyon cihazı isteğe bağlı olarak ekstra ücret karşılığında sağlanabilir. Carvento araç filosunda bulunan tüm araçlar T.C. yasaların öngördüğü Trafik Sigortası ve ayrıca Özel Kasko Sigortası ile sigortalanmıştır. Bahse konu sigorta şartlarının yerine getirilmemesi durumunda sorumluluk kiracıya aittir. Ayrıca Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanıldığı süre boyunca oluşabilecek her türlü trafik cezası, otopark ücreti ve sorumluluk kiracıya ait bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.