Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Koşulları Nelerdir?

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Koşulları Nelerdir?

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Koşulları Nelerdir?

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Koşulları Nelerdir?

Ev tadilatı gerektiğinde, bankalar ve faizsiz finansman şirketleri kredi desteği sağlayabiliyor. Ev sahiplerinin evlerinin değerini artırmalarına yardımcı ayrıca ekonomiyi destekler bir bakış açısıdır.

Ancak kredi yükü altına girmeden şansınızı deneyebilir ve Vahe ile Evdeki mutluluk Programına başvurarak evinizi bedava yenileyebilirsiniz.  Kapınızdan pencerenize size yepyeni bir ev sunan Vahe ile evdeki mutluluk programı için başvuru koşulları nelerdir?

İnsanlar bir dizi nedenden dolayı evlerini yeniler ve ilginç bir şekilde ne kadar harcadıkları büyük ölçüde değişir. Yapılan yakın tarihli bir araştırmaya dayanarak, yaklaşık iki bin kişiden insanların neden evlerini, banyolarını ve mutfaklarını yenilemek istediklerini anlatan bazı değerli veriler topladık. Ancak bu içerikte sadece banyo tadilatı üzerinden örneklendireceğiz.

İnsanlar Neden Banyolarını Yenilemek İster?

İnsanların çoğunun bunu yapmak için iki veya daha fazla nedeni olduğu için bu rakamlar örtüşüyor. Yapılan araştırmalara göre;

  • İnsanların yaklaşık % 45'i eski banyoya dayanamadıklarını ve bu yüzden tadilat yaptıklarını söyledi.
  • İnsanların% 38'i buna uzun süredir niyet ettiğini ve nihayet maddi durumlarının artık bunu yapmalarına izin verdiğini söyledi.
  • İnsanların yaklaşık % 20'si, evi yeni satın aldıkları ve yenisini yapmak istedikleri için banyo tadilatı yapıyordu. Bu bölüm neden ilginç? Çünkü insanların% 10'u evi satarken banyoyu yenilediklerini ve değerini artırmak istediklerini söyledi.

Vahe İle evdeki Mutluluk Programına Başvuru Yap!

Ev sahiplerinin başvurduğu Vahe ile Evdeki Mutluluk programına genellikle şu kişiler katılıyor!

  • TOKİ'de evi olanlar,
  • Banka kredisi kullanamayan evlerinin dekorasyona ve yenilenmeye ihtiyacı olanlar,

Programda gördüğümüz kadarı ile özellikle evi eski olan kişilerin mülkleri beyaz eşya, mobilya, halı, elektronik ev eşyalarına kadar yenileniyor.  Sponsorlar aracılığı ile bir ev batan yaratılıyor denebilir.  .

Evinizin yeni baştan yenilendiği programda en büyük avantajlar,  ev kredisi ya da ihtiyaç kredisi ile edinemeyeceğiniz birçok yeniliği Vahe ile evdeki mutluluk programı size ücretsiz olarak sunuyor. 

Vahe ile Evdeki Mutluluk programı Star TV'de her Pazar günü ekranlara geliyor. Programın tekrarı da her hafta içi sabah 9.45'te izleyiciye sunuluyor.

Vahe ile ücretsiz ev yenileme programına başvuru Star TV'nin resmi internet sitesinden yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum