Vakıflar Genel Müdürlüğü kadrolu 23 İşçi alacaktır

Vakıflar Genel Müdürlüğü kadrolu 23 İşçi alacaktır

Vakıflar Genel Müdürlüğü 23 İşçi alacak. Son başvuru tarihi 26 Mart 2021.

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere 23 işçi alımı yapacak.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLAM

Genel Müdürlüğümüz İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere. 4857 sayılı iş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi kadrosuna 23 temizlik görevlisi alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR:

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2) İlan tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak,

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar. Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

4) Kamu kurum ve kuruluşların özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak,

5) Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak).

6) Kamu kurum ve kuruluşlarından herhangi bir sebeple görevinden veya mesleğinden ihraç edilmemiş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak,

7) Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak,

8) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, 9) İşe alınacak işçilerin deneme süresi iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akitleri bildirim süresine gerek olmaksızın tazminatsız feshedilecektir.

10) Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, istihdam işlemleri yapılmış ise işlemleri iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR

1) En az ilköğretim en fazla ön lisans mezunu olmak,

2) İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine engel durumu olmamak.

3) İlk başvuru tarihinden önce İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ:

1) Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden 22-26 Mart 2021 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

NOTER KURA İŞLEMLERİ YERLEŞTİRME VE SONUÇLARIN DUYURULMASI

2) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi 05.04.2021 günü saat 10:00'da İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir. Adaylar Covid-19 salgını sebebiyle kuranın yapılacağı salona alınmayacaktır. Kura çekimi tarihi ve yerinde değişiklik olması durumunda Genel Müdürlüğümüzün internet adresinde (www.vgm.gov.tr) duyurulacaktır.

3) Xoter tarafından, açık işçi sayısının 4 (dört) katı oranında asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Asıl ve yedek adaylara ilişkin liste Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecektir.


4) Kura çekimi sonucunda belirlenen ve başvuru şartlarını taşıyan asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

5) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5'inci maddesinde belirtilen öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

6) Başvurudan işe alınmaya kadar adaylara yapılacak bilgilendirme, sonuçların duyurulması ve çağrılar Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecek olup, herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü

Personel Şube Müdürlüğü

Gümüşsüyü Mah. İnönü Cad. No:2 Taksim/Beyoğlu/İSTANBUL

Tel: O (212) 251 88 10 Dahili: 7046

Fax: O (212) 243 64 59

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.