Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması son durum

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması son durum

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması İçin Ağustos Ayını Toplu Sözleşmesini Beklemeye Gerek Yoktur

TEÇ-SEN- Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası başkanı yardımcı hizmetler sınıfı için önemli açıklamalar yaptı

işte o açıklamalar.

NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN SİZE SUNUYORUZ

Bilindiği üzere; 1965 yılında ve sonrasında okul ve devlet kurumlarının tamamı, hastane v.b. tüm kamu kurum ve kuruluşları sobalı iken Yardımcı Hizmetler Sınıfına ihtiyaç vardı. 1965 yılından bugüne kadar yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan tüm kadrolarımız görevini tüm zorluklara rağmen yerine getirmiştir.

58 yıldır devam eden, görev ve sorumluluk bilinciyle üstün gayretler gösteren, eksik personel istihdamına rağmen aşırı iş yükünü karşılayan ve geleceğe dönük hiçbir iyileştirmeden yararlanmayan ve devlet memurları içinde en düşük ücretini alan, eğitimlerini tamamladığı halde yükselmeleri için sınavların açılmasını bekleyen Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması ile ilgili mücadelemizi BASK/TEÇ-SEN olarak başarıyla sonuçlandırdığımız halde "Ağustos 2023 Toplu Sözleşme Masasında çözelim!" diyerek bu sorunun çözümünü öteleyenlerin tek hedefi "BEN ÇÖZDÜM" diyebilmektir.

Biz Bu Meseleye Bencil Bakmıyoruz. Çorbada Kimin Katkısı varsa Kamu Çalışanları adına Teşekkür Ederiz. Çorbada katkısı olanları da olmayanları da çok iyi biliyoruz.

Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması ve eğitim durumlarına uygun kadrolara atanması bizim ve kamu çalışanlarının en büyük hayalidir. Bu hayalimizin gerçekleşmesi için Ağustos Ayını yani Toplu İş Sözleşme Masasını beklemeye gerek yoktur.

Tıpkı 3600 Ek Göstergenin 1.Dereceye Gelen Herkese verileceğinin açıklandığı gibi Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması İçin de "BİR TALİMAT" Yeterlidir.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum