Yarın okul binalarına kimse alınmayacak

Yarın okul binalarına kimse alınmayacak

SON DAKİKA… MEB yüz yüze eğitim açıklaması: Yarın okul binalarına kimse alınmayacak!

MEB’den gelen son dakika bilgisine göre yarın okul binalarına kimse alınmayacak. Corona virüsü salgını sonrası öğrenciler 31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitime başladı. 21 Eylül’de yani yarın ise yüz yüze eğitime geçilecek. Bu kapsamda MEB’den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. MEB tarafından yapılan açıklamada yarın okul binalarına kimsenin alınmayacağı bildirildi

Türkiye’de corona virüsü salgınında yüz yüze eğitim 21 Eylül’de yani yarın başlıyor. Bununla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yazılı açıklamada bulundu. MEB tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların sağlığı için okul bahçeleri ve binalarına kimsenin alınmayacağı bildirildi.

Fotoğraf çekimine izin yok
Bakanlıktan yapılan açıklamada, yarın okullarda yüz yüze eğitimin ilk günü olması nedeniyle gelen görüntü ve fotoğraf çekim taleplerine ilişkin bilgilendirme yapma gerekliliğinin doğduğu ifade edildi.
Açıklamada, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için okul bahçelerimize ve binalarımıza kimse alınamayacaktır. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz. Görüntü ve fotoğraf servisi Basın Müşavirliğimiz tarafından yapılacaktır” denildi.
Açıklamada ayrıca okullarda, öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreni dışında programın yapılmayacağı da ifade edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.