Yediiklim Okulları Diyarbakır , Güneydoğu'ya Çağ Atlattı

Yediiklim Okulları Diyarbakır , Güneydoğu'ya Çağ Atlattı

Yediiklim Okulları Diyarbakır , Anasınıfı, İlkokul ,Ortaokul Lise kampüsleriyle Güneydoğu'ya Çağ Atlattı

Yediiklim Okulları Diyarbakır açmış olduğu kampüslerle , eğitim kurumlarıyla Diyarbakır'a ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine adeta çağ atlattı.

hqdefault.jpg

Hedefleri Diyarbakır’daki eğitim seviyesini Türkiye’deki en iyi il seviyesine getirmek olduğunu dile getiren Yediiklim Diyarbakır Okulları Genel Koordinatörü

Murat Şehir, “Eğitimdeki tüm aksaklıkları ortadan kaldırarak yeni bir dönem başlattık. Eğitici kadromuz ile öğrencilerin başarısı için, Diyarbakır’ın eğitimdeki çıtasını yükseltmek için el birliğini yaptık. Yapacağımız iyi bir eğitim ile gençlerimizin seviyesini Türkiye’deki en iyi il seviyesine çıkaracağız” dedi.

Diyarbakır Yediiklim Eğitim Kurumları Vekili Avukat Fırat Akleyin, başta FETÖ terör örgütü olmak üzere bazı örgütlerin ülke genelinde eğitimi tekeline alarak, özel okullaşma alanında müteşebbislere hiç bir şans tanımadığını söyledi.  Yeni başlattıkları yatırım ile eğitime adeta taze kan getirdiklerini dile getiren

Akleyin, ‘’ İlimiz genelinde de birçok iş adamı ve de eğitimci de bölge eğitimini destekledi ve bunların başında da Yediiklim Eğitim Kurumu gelmektedir. Diyarbakır’a eşi ve benzeri olmayan bir yatırım yapıldı” dedi.

Yediiklim Okulları Diyarbakır tanıtım videosu

Yediiklim Okulları Diyarbakır

  1. Anasınıfı
  2. İlkokul
  3. Ortaokul
  4. Lise     ☎ : 0412 223 77 77
    yediiklimkolejleri.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.