YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU ;

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU ;

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU ;

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevinden istifa etmesinin ardından Gazeteci Barış Yarkadaş'tan çarpıcı iddialar geldi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Barış Yarkadaş görevinden istifa etti. Gazeteci Barış Yarkadaş, Berat Albayrak'ın yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin getirilebileceğini yazdı. Barış Yarkadaş ise kulislerden aldığı şu bilgileri yazdı.

1- Berat Albayrak'ın görevden alınması halinde, yerine İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali getirilebilir. Ancak şu an istifa ya da görevden alınma durdurulmaya çalışılıyor. Saray hareketli.. Soylu ve Çavuşoğlu da CB Yardımcısı olursa şaşırmayın. İçişleri'ne Varank'ın geleceği...

2- Berat Albayrak'ın ise kısa bir süre sonra Dışişleri Bakanı olarak görevlendirilebileceği konuşuluyor. Bir başka iddia ise şu: Numan Kurtulmuş, Mart ayında AKP Genel Başkanlığı'na getirilecek. Erdoğan, sadece CB koltuğunda oturacak. Bunlar AKP içinde dile getirilen kulisler.

3- Bakan Berat Albayrak'ı, Özel Kalem Müdürü'nü ve Bakan Yardımcısı'nı aradım. Hepsinin telefonu kapalı. Ancak edindiğim bilgi İSTİFA ETTİĞİ yönünde. Albayrak, Naci Ağbal'ın MB'ye atanmasını "bardağı taşıran son damla" olarak nitelemiş yakın çevresine... Ağbal ile ihtilaf derin. HALK TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.