Yeşilçam oyuncusu

Yeşilçam oyuncusu

Yeşilçam oyuncusu corona virüsü nedeniyle entübe edildi!

Bir dönem Yeşilçam’a Gönül Verenler Derneği’nin başkanlığını yapan ünlü oyuncu Muharrem Erdemir‘in koronavirüs nedeniyle entübe edildiği öğrenildi. Oyuncunun durumu hakkında bilgiyi ise Onur Akay verdi. Akay tarafından yapılan açıklamada, “ Covid-19 testi pozitif çıkan Muharrem Ağabey, dün maalesef entübe edildi.” İfadeleri kullanıldı.

Uzun süredir öksürük belirtisi olan ancak doktora gitmeyen ünlü oyuncu Muharrem Erdemir corona virüsü nedeniyle entübe edildi. Çok sayıda filmde ve dizide rol alan Erdemir hakkında açıklamayı Onur Akay yaptı.

ccccccccc-1-780x470.jpg
 
Akay tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:
“Çok değerli dostumuz usta oyuncu Muharrem Erdemir, 4 gün önce Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan Muharrem Ağabey, dün maalesef entübe edildi.

Uzun süredir öksürük belirtisi varmış ama ailesi ile görüştüm ve doktora götürmeye ikna edememişler. Virüs akciğerlerini kaplamış ve akciğerlerinde problem olduğu da ortaya çıkmış. Muharrem Ağabey maalesef yoğun bakımda uyutuluyor ve vücudu oksijen kabul etmiyor. Ne olur dualarınızı esirgemeyin”

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.