YKS ÖĞRENCİSİ CORONAVİRÜS

YKS ÖĞRENCİSİ CORONAVİRÜS

YKS ÖĞRENCİSİ CORONAVİRÜS testi

Korkutan olay! YKS’den çıkan kişi koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürüldü
Normalleşme sürecinin ardından vaka sayılarının arttığı Diyarbakır'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sonrası F.K. (19), koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürüldü. F.K., sınav sonrası öksürük ve yüksek ateş şikayetleri nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. 

 
Normalleşme sürecinin ardından koronavirüs vakalarında artış yaşanan Diyarbakır’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sonrası F.K. (19), yüksek ateş ve öksürük nedeniyle hastaneye götürüldü. Koronavirüs şüphesiyle hastaneye götürülen F.K.’nin tedavi altına alındığı ve test yapılacağı öğrenildi.

Merkez Yenişehir ilçesinde F.K., Diyarbakır Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda YKS’nin ikinci oturumu olan AYT’ye girdi. Sınav sonrası sınıftan çıkan F.K.’nin öksürük ve yüksek ateş şikayetleri üzerine okula koruyucu ekipmanla sağlık görevlileri geldi.
 
TEST YAPILACAK
F.K., koronavirüs şüphesiyle ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan F.K.’ye test yapılacağı öğrenildi

KPSS TARİH KODLAMALARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KPSS SORU TAHMİNLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KPSS SORU TAHMİNLERİ 2 İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KPSS HAZİRAN 2020 GÜNCEL BİLGİLER İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.