Yok Artık

Yok Artık

2 gün işkence ettiği eşini 9 aylık bebeğinin yanında öldürdüKorkunç kadın cinayeti haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli'de 3 yıllık evli genç kadın, tartıştığı eşi tarafından 2 gün işkence edildikten sonra 9 aylık bebeğinin yanında öldürüldü.
Korkunç kadın cinayeti haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olay, duyanları kahretti. Edinilen bilgiye göre; 3 yıl önce Mehmet Senem ile evlenen 23 yaşındaki Hatice Senem, sürekli tartışma yaşadığı eşiyle son olarak son olarak 23 Eylül Perşembe gecesi kavga etmeye başladı.

Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polisler geldi!


2 GÜN BOYUNCA DARP 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 9 aylık bebek annesi Hatice Senem’in öldüğünü belirledi. Talihsiz kadının cansız bedeni yapılan olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırılırken, eşini öldüren Mehmet Senem polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hatice Senem'in hastanede yapılan otopsisinde 2 gün boyunca feci şekilde işkence görerek darp edildiği ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

BEBEĞİNİN YANINDA 

Acılı baba Hüseyin Kurban, "Kızımı katleden bu caninin en büyük, ağırlaştırılmış cezayı almasını istiyorum. Kızım 3 yıl önce evlendi, bir de 9 aylık çocuğu var. Çocuğunu da bırakarak kızımı kafasına sert bir cisimle darbe vurarak katletti bu cani. Bunların kısa sürede cezaevinden çıkmaması için devletimizden yardım bekliyorum" 

"Hep 'öldüreceğim' derdi bize. Biz 'Bırak kızımızı, getir bize teslim et' deyince bizi de tehdit etti. Her gün tehdit ediyordu. Her eve gittiğimizde 'Biz aşiretiz, adam keseriz' diyerek kızımı bu hale getirdi"

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.