Yok artık yaa..

Yok artık yaa..

MÜGE ANLI'DA GÜNDEM OLMUŞTU

Büyükşen cinayeti ile alakalı ilerlemeler yaşandı. Büyükşen cinayetinin azmettiricisi açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ uygulaması ile ekranlara geri döndü. ATV ekranlarında gene izleyici ile buluşan programda Büyükşen cinayeti ele alınmaya devam etti. Müge Anlı programda cinayet ile alakalı son ilerlemeleri aktardı…

 

KARDEŞLERLE İLGİLİ DELİL YOK

Müge Anlı, Büyükşen cinayeti ile alakalı programa ilk başvuran Metin-Necla Büyükşen çitinin oğulları Osman Büyükşen’i yayına çıkardı. Geçen sezonki uygulamasında cinayetin suçlularının kardeşleri bulunduğunu düşünen Osman Büyükşen; ‘Cinayetin adres karışıklığı nedeniyle bulunduğu ve kardeşlerimde şu ana kadar cinayetle alakalı rastgele bir şeyin bulunmadığı söylediler.’ dedi.

 

 

İŞTE O GELİŞMELER…

 

AKLA YETMEYEN YERLER VAR

 

Son ilerlemelerin sonrasında Büyükşen ikilisinin hata sonucu öldürüldüğü meydana çıkmıştı. Çiftin köyünde yaşam sürdüren diğer birini öldürmesi amacıyla tutulan kiralık katilin, evleri karıştırarak Büyükşen çiftini öldürdüğü belirlenmişti.

 


Anlı, gene de bu belirleme ile alakalı akla yatmayan yerler bulunduğunu vurguladı. Genellikle Anlı, evlerin nasıl karıştırıldığını anlamadığını belirtti. İddialara göre Esra Taş adlı bayan Abdullah Başdemir ile eş güdümlü eski sevgilisi Hüseyin K.’nın öldürülmesi amacıyla kiralık katil tutmuştu. Fakat Başdemir, kiralık katile hatalı adres vermiş ve bu yüzden katil Büyükşen çiftini öldürdüğü düşünülüyor. Fakat Müge Anlı, Abdullah Başdemir’in evleri karıştırmasını anlamadığını vurguladı.

 


OLAYIN AZMETTİRİCİSİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

 

Vakaın azmettiricisi bulunduğu belirti edilen ve gözaltına alınanlar arasında belirleme edilen Abdullah Başdemir’in canlı yayında ifadesi okundu. Tutuklanan beş şahıs arasında belirleme edilen Başdemir ifadesinde; Hüseyin’i öldürmek amacıyla bir nedeni olmadığını vurguladığı meydana çıktı. Abdullah Başdemir ifadesinde; ‘Biz eş güdümlü iken Hüseyin rastgele bir şekilde rahatsızlık vermedi. Hüseyin’i öldürmek istemem kadar mantığa aykırı bir hal olamaz. Uzaktan tanıma göre adam öldürmek talimatı vermekte mantığa ideal değil.

 


Esra problemli bir şahısydi. Çevresindeki insanlar da uyuşturucu kullanan şahıslardan oluştuğu amacıyla onların bana zarar verebileceği düşüncesiyle Esra’dan kurtulmaya çalıştım. Fakat Esra peşimi bırakmadı. Sokağa düşerim diyerek beni vicdani olarak zor hale soktu. Bunun üstüne bende kendisi ile ilgilendim. Esra’nın bu işle alakası olup olmadığını bilmiyorum. Alakası olup, kendisini kurtarmak amacıyla bana iftira atmış olabilir.’ ifadelerini kullandı.

 

KİRALIK KATİL TUTTUĞUNU YALANLADI

 

Başdemir ifadesinin devamında olayla alakalı bir ilgisinin bulunmadığını belirtti. Başdemir; ‘. Vaka mantığa uymuyor. Kıskançlık nedeniyle Esra’nın eski sevgilisi Hüseyin’i öldürtmeye çalıştığım mantığa aykırıdır. Ben Hüseyin ile gittiğimiz kafeden tanışıyorum. Esra ile ayrıldıktan sonra Hüseyin ile saniyede karşılaştık. Tokalaşıp eş güdümlü sohbet ettik. Hüseyin’e karşı rastgele bir husumetim olamaz. Esra Hüseyin’den ayrıldıktan sonra benimle olmaya başladı.’

 


Dedi. Başdemir’in beraberinde çalışan Afgan işçiyi kiralık katil olarak tuttuğu iddia ediliyor. Cinayet amacıyla Başdemir’in beraberinde çalışan Abduhamid Uzbek adlı Afgan’a 100 bin TL verilen söyleniyor. Aynı vakitte cinayet amacıyla de beraberinde çalışanlara değişik hatlar verildiği de iddialar arasındaydı.

 

Abdullah Başdemir, bu hatların normal kullanmaları amacıyla işçilere verilenni belirtti. İşçilerin iş değiştirmesi neticesinde çoban adedi azalınca hat adedinin da azaldığını ve bu sebep ile hatların kapatıldığı da belirtildi. Başdemir, anlatılan bireyin beraberinde kısa bir vakit çalıştığını ve sonra iş değiştirdiğini belirtti.

 

AZMETTİRİCİNİN İFADELERİNİN ORTAYA ÇIKMASININ ARDINDAN İFADEYE RED GELDİ

 

Büyükşen cinayetinde yeni bir ilerleme daha oldu. Cinayetin Azmettiricisi olarak tutuklanan Abdullah Başdemir’in ifadesi meydana çıktı. Azmettirici Başdemir, iddiaları kabul etmeyerek yalanladı. ifadeleri kabul etmeyen Azmettirici şu sözleri söyledi. “Biz eş güdümlü iken Hüseyin rastgele bir şekilde rahatsızlık vermedi.

 

Hüseyin’i öldürmek istemem kadar mantığa aykırı bir hal olamaz. Uzaktan tanıma göre adam öldürmek talimatı vermekte mantığa ideal değil. Esra problemli bir şahısydi. Çevresindeki insanlar da uyuşturucu kullanan şahıslardan oluştuğu amacıyla onların bana zarar verebileceği düşüncesiyle Esra’dan kurtulmaya çalıştım.

 


Fakat Esra peşimi bırakmadı. Sokağa düşerim diyerek beni vicdani olarak zor hale soktu. Bunun üstüne bende kendisi ile ilgilendim. Esra’nın bu işle alakası olup olmadığını bilmiyorum. Alakası olup, kendisini kurtarmak amacıyla bana iftira atmış olabilir.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.