Yok artık yaa

Yok artık yaa

Yok artık yaa

Tüm yurt genelinde geçen haftadan bu yana devam eden soğuk hava dalgası önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmeye devam edecek.

Denizli’nin Çameli ilçesi, geçtiğimiz haftadan bu güne kara teslim oldu. Son 10 yılın en soğuk günlerini yaşadığı tahmin edilen Çameli ilçesinde termometreleri görenler gözlerine inanamadı. Denizli’nin Çameli ilçesindeki sıcaklık gece saatlerinde eksi 16 dereceye kadar düştü.

 
Kar Kalınlığı 50 Metreyi Geçti
Geçtiğimiz haftalardan itibaren tüm ülkeyi esir alan soğuk hava dalgası birçok yerde hayatı olumsuz etkiliyor. Dün yapılan ölçümde Denizli’nin Çameli ilçesinde sıcaklık gece 16 dereye kadar indi. Kentin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 50 metreyi geçti. İlçenin yüksek kesimlerinde sıcaklık  20 dereceye kadar düşerken yaşanan sert hava koşullarının bölgede yaşayan vatandaşların hayatını olumsuz etkilememesi için belediye ekipleri seferber oldu.


Çameli Halkına Kış Lastiği Uyarısı Yapıldı
Çameli ilçesinde yürütülen kar küreme, yol açma çalışmalarını bizzat koordine eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli halkına uyarılarda bulundu. Sürücülerin özellikle kış lastiği kullanmalarını ve zincir takmadan seyahate çıkmamalarını belirten Arslan,

” Yaşanacak don ve buzlanmaya karşı sürücülerimizin de dikkatli olmalarını, zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını önemli tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. Meteoroloji hava durumu raporuna göre bölgede bu akşam Salı ve Çarşamba günleri de yoğun kar yağışı etkili olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.