YÖK KPSS 60 puanıyla aşçı, şoför ve temizlik işçisi alımı

YÖK KPSS 60 puanıyla aşçı, şoför ve temizlik işçisi alımı

YÖK KPSS 60 puanıyla aşçı, şoför ve temizlik işçisi alımı yapacağını belirtti

5 şoför, 2 aşçı, 5 temizlik görevlisi, 2 garson, 1 bulaşıkçı ve 25 güvenlikçi olmak üzere 6 farklı meslek dalında 40 alım yapılıyor.

YÖK Personel Alımı Adaylarından İstenen Şartlar Kılavuz ile Açıklandı!

Şoför Alımı: 1 önlisans 4 lise mezunu alınacak. Karayolları Genel Müdürlüğünce kabul edilmiş olan E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 35 yaş uygulaması isteniyor. Fiilen bu meslekte 5 yıl çalışmış olmak. KPSS sınavından 60 puan almış olmak. (önlisan P93 lise P94 puan türünde).

Aşçı Alımı: 1 önlisans 1 lise mezunu alınacak. Lise için düz lise veya dengi Meslek Yüksek Okulu için ise Hazır Yemek ve Aşçılık, Yemek Pişirme Teknikleri, Aşçılı ile Gemi Aşçılığı bölümlerinden en az birinden 2 yıl eğitim süresini tamamlamış olmak. Aşçı olarak aktif beş yıl çalışmış olmak.


Temizlik Personeli Alımı: Erkek lise veya dengi okul mezunlarından alım yapılacaktır. Günlük olarak temizlik işleri ile verilen işlerle ilgilenmek gerekiyor. KPSS taban puan şartı bu ilan içinde isteniyor.

Garson Alımı: Kadın adaylar başvuru yapamayacaklardır. Başvuru için ortaöğretim diplomasına ihtiyaç vardır. 35 yaş sınırı şartı uygulanmaktadır.

Bulaşıkçı Alımı: Lise diploması istenmektedir. Bulaşıkhanenin genel temizliğinden sorumlu işçi aranmaktadır.

Güvenlikçi Alımı: 6 kadın ve 19 erkek Meslek Yüksek Okulu mezuniyet belgesi olanlar alınacaktır. KPSS sınavından ilgili puan türünde (P93) 60 taban puan şartı aranmaktadır.


Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları An İtibariyle Başlamıştır!

İlana başvuru yayın tarihi itibariyle (15.03.2023) başlamıştır. 29.03.2023 tarihinde sonra başvurular alınmayacaktır. Posta veya şahsen başvuru şekli ile başvuru yapılacaktır. Başvuru adresi Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı 

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.