Yüksek İhtisas Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi iş ilanları 2020

Yüksek İhtisas Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi iş ilanları 2020

Yüksek İhtisas Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi iş ilanları 2020

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden:

Başvuru Tarihi : 27.04.2020

Son Başvuru Tarihi : 11.05.2020

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 7100 sayılı Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ile Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara tam zamanlı Öğretim Elemanı alınacaktır.


Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat edecek adayların Üniversitemiz Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların ise ilgili Yönetmelik hükümleri uyarınca ilgili Fakülte Dekanlıklarına, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Adres: Rektörlük - Tıp Fakültesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi: Oğuzlar Mahallesi 1375 Sokak No: 8 Balgat / ANKARA

PROFESÖR, DOÇENT VE DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 - Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe.


2 - Özgeçmiş ve Yayın listesi (Söz konusu belgeler yayın tarihine göre sıralanır)

3 - İki adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı, soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır)

4 - Nüfus cüzdanı örneği

5- Adli Sicil Belgesi

6 - Onaylı diploma fotokopileri (lisans, yüksek lisans ve doktora ve doçentlik belgesi) Yurtdışında alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.


7 - Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar bile) çalıştığı kurumdan veya e- devletten alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi dökümü

8 - Tüm başvuru evrakları, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan Profesör için,1 adet dosya ve 6 adet CD, Doçent için 1 adet dosya 4 adet CD, Doktor Öğretim Üyesi için 1 adet dosya 4 adet CD

9 - Aday tarafından doldurularak puanlandırılmış Yüksek İhtisas Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma ölçütler için puanlama tablosu http://yuksekihtisasuniversitesi.edu.tr/tr/ kurumsal/mevzuat

10 - Adayların https://orcid.org/ adresinden giriş yaparak bir tanımlayıcı no almaları (16 digit ORCİD identifier)ve belgelendirmeleri

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM/

BİLİM DALI/

PROGRAM

UNVANI

ALINACAK KİŞİ SAYISI

BAŞVURU KOŞULLARI

Tıp

Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr.

1

Bağımlılık ve Davranışsal

Bağımlılık alanında Ulusal ve

Uluslararası yayınları olmak.

Sağlık

Bilimleri

Fakültesi

Sağlık

Yönetimi

Sağlık Yönetimi

Dr. Öğr. Üyesi

1

Sağlık Yönetimi Bölümü Lisans mezunu olmak. Sağlık Yönetimi Bölümü Programlarında doktora yapmış olmak

--------------------------------------------------------

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemiz Hukuk Fakültesinin aşağıda belirtilen Anabilim Dalına 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesi hükümlerine göre Doçent alınacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan adayların Personel Daire Başkanlığına şahsen yada posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.


Adaylar, başvurdukları; Bölüm ve Anabilim Dalını belirten dilekçelerine, ekleyecekleri, özgeçmişlerini, Yabancı Dil Sınav Puanını gösterir belgeyi, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, doktora mezuniyet belgesi, doçentlik belgesi, Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinde yer alan puanlama kriterlerine göre hazırlanmış Akademik çalışmalarının puanlanmış listesini ve yayın listesini (4) adet taşınabilir bellek ve bir sayfaya 8 sayfa ve önlü arkalı olacak şekilde alınan çıktılardan oluşan 1 adet dosya halinde vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan doktora diploması ile unvanların Üniversitelerarası Kurul'ca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün olup; posta ile yapılacak başvurulardaki gecikmeden Üniversitemiz sorumlu değildir.

NKU. Öğretim Üyeliğine başvuracak Adaylar, Özgeçmiş ve yayınlarını ve diğer akademik çalışmalarını puanlama formu formatına http://personel.nku.edu.tr adresinde yer alan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama İlkeleri Yönergesinden ulaşılabilir.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM/ ANASANAT DALI/

PROGRAM

KADRO

UNVANI

KADRO

DER.

ADET

AÇIKLAMA

Hukuk

Fakültesi

Kamu

Hukuku

İdare Hukuku

Doçent

3

1

Ekonomik kolluk alanında

doktora yapmış olmak ve

Ekonomik Kamu Hukuku, İdari

İşlem Teorisi, İdari Yargılama

Hukuku alanlarında çalışma

yapmış olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.