Zabıta Memurları ve İtfaiye Eri Alımları Yapılacaktır - Bay Bayan

Zabıta Memurları ve İtfaiye Eri Alımları Yapılacaktır - Bay Bayan

Zabıta Memurları ve İtfaiye Eri Alımları Yapılacaktır

İş arayanlar için zabıta memuru ve itfaiye eri alımı KPSS 50 puan ile Amasra Belediye Başkanlığında istihdam edilmek üzere kadrolu olarak atamaları yapılacağı duyurulmuştur.

Zabıta memuru alımı genel başvuru şartları neler; T.C vatandaşı olması, kamu yönetimi, işletme veya iktisat lisans programlarından birini bitirmiş olması, İngilizce YDS’ den en az “C” düzeyinde puan almış olması, En az B sınıfı ehliyete sahip olunması, KPSS-P3 puan türünden en az 50 puana sahip olunması gerekmektedir.

İtfaiye eri alımı genel başvuru şartları neler; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, KPSS-P93 puan türünden en az 50 puan almış olması, En az C sınıfı ehliyete sahip olması, İtfaiye eri kadrolarında özel şartlarda belirtilen sağlık şartlarına uygun olması ve İtfaiyecilik ve yangın güvenliği veya sivil savunma itfaiyecilik önlisans programlarından birinden mezun olanların başvuruları kabul edilecektir.

amasra-belediye-baykanlyyy-zabyta-ve-itfaiye-eri-alymy.png

Başvuru tarihi; Amasra Belediye Başkanlığı Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğüne 8 ile 12 Haziran 2020 tarihleri aralığında şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.