1 MAYISTA TAŞERON İŞÇİYE KADRO!

TAŞERONA SÜRPRİZ GELİŞME

1 MAYISTA TAŞERON İŞÇİYE KADRO!

SÖZ VERİLELİ TAA 1 KASIM 2015 E KADAR GİDİYOR

1 Kasım 2015 TARİHİNDEN önce çalışanları kapsayacak şekilde "Asıl işi yapan taşeronlar" ın istihdam edileceği vaadiyle yapılan genel seçimler geçilmişti.

22 Mart 2016 tarihinde dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu yaptığı açıklamada "Asıl işi yapan taşeron işçilerin yanı sıra yardımcı işi yapan taşeronlarada kadro hayırlı olsun" demişti. 

 Taşeron firmaların aradan çıkartılarak kamuda sözleşmeli statüye geçirilecek olan taşeron işçi düzenlemesi 2016 yılında bir türlü tamamlanmadı.

Referandum öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın en son taşeron açıklamasında "2017 yılında çözüme kavuşacaktır" demişti.

800 bin Taşeron işçi gözünü 1 Mayıs işçi ve Emekçi bayramına dikti!

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylamasının ardından web sitemizi e-mail yağmuruna tutan taşeron çalışanlar, sorunlarının çözümü konusunda gerek Milletvekillerine, gerek BİMER'e ve diğer yetkili mercilere yazılı müracaatta bulunduklarını fakat herhangi bir netice alamadıklarını bildirdiler. 

Memurlarahaber.com olarak Hükümetin sürpriz yapacağını ve Referandumdan Evet çıkması münasebetiyle 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINDA MÜJDE VERECEĞİNİ UMUYORUZ

TAŞERONA KADRO GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ FACEBOOKTAN TAKİP EDİN TIKLAYIN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Taşeron 4/D Haberleri 2024 Haberleri