1000 adet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi.

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1000 adet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi.

Türkiye genelinde bulunan Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1000 adet Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı ilanlarının başvuru tarihi 9.11.2020 tarihinde başlayacak olup 20.11.2020 tarihinde son bulacaktır.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer almış bulunan sınav başvuru formlarını elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapacaklardır.

ÖSYM üzerinden 2019 ve 2020 yılları içerisinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavının KPSS (A) P48 türünden 70 ve üzeri puan almış olmak şartı bulunmaktadır.

Resmi ilanın başvuru kılavuz linki aşağıdadır.

https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/ilanDetay.aspx?d7ae19fa-d7a9-41ea-93c1-49d7a4882896

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 - Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak Türk vatandaşı olması gerekmektedir.

2 - Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.

3 - Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 - Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

6 - Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak ilan edilmiş olan unvanlar için mezun olunmuş okul nedeni ile öğrenim ve eğitim şartını taşımak gerekmektedir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

7. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri