Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Personel Alımı

Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Personel Alımı

Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Büro Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 1 Ağustos 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 2 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir.

Afyonkarahisar Emirdağ  SYDV Büro Görevlisi alımı için ; iyi derecede bilgisayar kullabiliyor olmak , web tasarım sertifikasına sahip olmak , bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak , öğrenim görmüş olduğu bölümnden bilgisayar eğitimi almış olmaları gerekmektedir. YÖK tarafından tanınan üniversitelerin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İkstisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İşletme Fakülteleri , İktisat Fakülteleri , Siyasal Bilgiler , Halkla İlişkiler , Sosyal Hizmetler  , Sosyoloji , Kamu Yönetimi fakültelerinden mezun olarak en az lisans diplomasına sahip olmak istenmektedir.

Ayrıca sosyal iletişim becerisine sahip olmak , B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak , son 6 ay içinde Emirdağ ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak , görevini aksatacak herhangi bir engeli bulunmamak , 2016 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak , en az 5 yıl işten ayrılmayacağını taahhüt etmek gibi şartlar sıralanmıştır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi için SYDV resmi sitesini ziyaret ediniz. 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri