ATV Milyoner’de stüdyo buz kesti yarışmacı ş-ok oldu

ATV Milyoner’de stüdyo buz kesti yarışmacı ş-ok oldu: Hepimizin gözü önünde oldu…

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması geceye damga vurdu..ATV Milyoner’de stüdyo buz kesti yarışmacı ş-ok oldu: Hepimizin gözü önünde oldu…

’Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde yaşananlar sosyal medyada alay konusu oldu..Yarışmacının yaptıkları pes dedirtti…Detay ve video diğer sayfada...De’vamı amacıyla gorsele dookunun

herkesi...
Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. ‘Kim Milyoner Olmak İster’in yayınlanan yeni bölümüne Zerrin Pervane isimli yarışmacı damgasını vurdu.Pervane, yarışmada sorulan ilk soruda başarılı bir performans sergilerken sonraki soruda hüsrana uğradı.

Yarışmacıya ikinci soruda “Daksil genellikle hangisiyle yazarken yapılan yazım hatalarını düzeltmek için kullanılır” sorusunu yöneltildi.Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘zaman’ konusunda uyarı yapmasına rağmen süre dolduktan sonra cevap veren Zerrin Pervane yarışmadan elendi.Durumu kabul edemeyen yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu’na gösterdiği tepki şaşırttı.

Pervane “Nasıl oluyor ya! Hayır olamaz öyle bir şey” diyerek tepki gösterdi.Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacıya “Hepimizin gözü önünde oldu” yanıtını verdi.O anlarda ise stüdyo buz kesti ve yarışmacı hiçbir para kazanamadan yarışmadan elendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı