Devlet Su İşleri Personel Alımı

Devlet Su İşleri Personel Alımı

DSİ 17.Bölge Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 22 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü alımı için başvuracak adaylardan aranan şartlar ; (E) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,Beko-Loder operatörü sertifikası olmak,Ekskavatör operatörü belgesine sahip olmak,Sağlık Bakanlığı Onaylı İlkyardım kartına sahip olmak ve Yangın Eğitim Belgesine sahip olmak. Bu başvuruda 2014 Kamu Personel Seçme Sınavına katılanların 2014-KPSSP94 sınavına giren adaylar başvuru yapabilecektir. İlan çalışma adresi “İpek Yolu üzeri DSİ 17.Bölge Müdürlüğü Van” olarak belirtildi. İlana sadece kişisel durumu Eski Hükümlü ve TMY olanlar başvurabilir.

İlana başvuracak adayların (00003303994) iş ilan no ile Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 22 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.  

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri