Devletten 25 Bin TL Para

Pandemi döneminden bilindiği üzere herkes olumsuz bir şekilde etkilendi ve neredeyse herkes bu noktada olumsuz nasibini aldı. Bu zorlu dönemde birçok vatandaş işsiz kaldı ve ciddi bir seviyede geliri düştü.

Pandemi döneminden bilindiği üzere herkes olumsuz bir şekilde etkilendi ve neredeyse herkes bu noktada olumsuz nasibini aldı. Bu zorlu dönemde birçok vatandaş işsiz kaldı ve ciddi bir seviyede geliri düştü. Salgın döneminin neredeyse başından bu yana devlet bu noktada desteği hiç bir vatandaştan esirgemedi.

Şimdi ise yardımın boyutu biraz daha farklılaştı. bankalar kendi ülkesinde vatandaşlara tüm hızıyla yardım etmeye devam etmeye çalışıyor. Edinilen bilgiye göre tüm vatandaşlara 25 bin TL kredi sunulacak.

Salgın döneminde bankalar neredeyse tüm vatandaşlara kredi hizmeti tanımaya katkı sağlamaya devam ediyor. Yapılan araştırmaya göre Gelen koşulsuz olarak herkese 25 bin TL sağlanacak. Vatandaşlar normal koşullarda değil daha uygun şartlar altında şartlar 25000 TL krediyi verilmektedir. Şimdi sizlere en uygun koşullarda 25.000 kredi imkânını hangi şartlarda sunduğu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası 25 bin TL 36 ay vade 1.15 faiz oranı Halkbank 25 bin TL 36 ay vade 1.20 faiz oranı Vakıfbank 20 bin TL 36 ay vade 1.20 faiz oranı İş Bankası 15 bin TL 36 ay vade 1.25 faiz oranı İng bank 15 bin TL 36 ay vade 1.25 faiz oranı Sunulmakta olan kredi desteği ile ilgili bazı şartlar bulunmaktadır. Kredi şartları yerine gelmesi durumunda banka ilgili IBAN üzerinden sizlere aktarılmaktadır. Kredi masrafları devlet tarafından karşılanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri