ING Bank önlisans lisans personel alımı yapıyor

ING Bank önlisans lisans personel alımı yapıyor

ING Bank personel ağını gerçekleştirmek adına eleman alımlarına Eylül ayında da yenilerini ekledi. Türkiye’de 2007 yılından beri faaliyet gösteren ING Bankın dünyada 40’tan fazla ülkede şubeleri bulunuyor. ING Bank tarafından açık bulunan 33 pozisyon için personel alım ilanı yayınladı. Personel alımları başta İstanbul olmak üzere ülkenin farklı illeri için gerçekleştirilecek. ING Bank personel alımlarına önlisans mezunları, lisans mezunları ve öğrencileri başvuru yapabilecekler. ING Bank personel alımı yapacağı pozisyonlara göre mezuniyet, yaş şartı ve tecrübe gibi farklı şartlar arıyor.

ING Bank tarafından işe alınacak personelin hafta içi çalışma saatleri 09:00 - 18:00 olarak belirtildi. ING Bank personelleri özel sağlık sigortası hizmetinden de yararlanıyorlar. ING Bank tarafından personel alımları farklı pozisyonlar için gerçekleştirilecek.

ING Bank personel alım ilanlarında her pozisyon için farklı özellikler yer alıyor. Bazı pozisyonlarda tecrübe şartı bulunuyor. ING Bank personel alımları kariyer sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. ING Bank tarafından personel alımı yapılacak olan pozisyonları incelemek ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri