Ne gören ne okuyan inanamıyor

Ne gören ne okuyan inanamıyor

Ne gören ne okuyan inanamıyor

Pes dedirten vahşet ortaya çıktı. “Ablam hayat kadını olarak çalışıyordu, nişanlımda….”

Fuhuș parası yüzünden kardeșinin nișanlısını öldürdü Gelen bir son dakika haberine göre,Bursa’da fuhuș ve kadın ticareti yapan 2 kadın arasında ‘para’ nedeniyle çıkan tartıșma cinayetle bitti. Nejla S., (44), kardeși Ahmet S.’nin nișanlısı Betül Șanal’ı (33) bıçaklayarak, öldürdü.

Olay, dün, Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Șen Sokak’ta bulunan Betül Șahan’a ait evde meydana geldi. Kadın ticareti ve fuhuș yapan Nejla S. ile Betül Șanal arasında çıkan kavgayı duyanlar, jandarmayı aradı. İhbar üzerine gelen ekipler, kilitli olan kapıyı kırıp,içeri girdiklerinde Betül Șahan’ı mutfakta bıçakla yaralanmıș halde bulu. Ağır yaralı olan Șanal, ambulansla kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araștırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DOLMUȘA BİNİP KAÇTI

Jandarmanın bilgilerine bașvurduğu görgü tanıkları, evden bir kadının çıktığını anlattı. Çalıșmalarını bu yönde yoğunlaștıran ekipler, kadının, Betül Șahan’ın nișanlısı Ahmet S.’nin ablası Nejla S. olduğunu belirledi. Olay yerinden dolmușa binip kaçtığı saptanan Nejla S.’nin yakalanabilmesi için jandarma, dolmuș güzergâhında tertibat aldı. Nejla S., yaklașık 1 saat sonra Gürsu ilçesinde yakalanarak, gözaltına alındı.

‘EKMEK BIÇAĞIYLA SIRTINDAN BIÇAKLADIM’

İlk ifadesinde suçlamayı reddeden ve fuhușa teșvik suçundan hükmü olduğu cezaevinden izinli çıktığı belirlenen Nejla S., sorgusunda ise yașananları tek tek anlattı.Kardeși Ahmet S.’nin nișanlısı olan Betül Șanal ile hem fuhuș hem de kadın ticareti yaptıklarını ifade eden Nejla S., șunları söyledi: “Betül ile Bursa ve Balıkesir’de fuhuș ve kadın ticareti yapıyorduk. Son dönemlerle yașadığımız anlașmazlıkları çözmek için evine gittim.Ancak mutfağa geçtiğimizde aramızdaki para tartıșması büyüdü. Mutfakta bulunan ekmek bıçağını aldım ve sırtından bıçakladım. Ardından da olay yerinden kaçtım.”

‘ÖZ ABLAM NİȘANLIMI BIÇAKLAMIȘ’

İfadesine bașvurulan Ahmet S. ise “Eve gittiğimde polis ekiplerini gördüm. Nișanlımın bıçaklandığını söylediler. Ablam, hayat kadını olarak çalıșıyordu. Betül ile bir mekanda konsomatris olarak çalıșırken tanıștım. Nișanlıma bu ișleri bıraktırmak için uğraștım. Öz ablam Nejla ile Betül oturmuș kahve içiyorlarmıș. Bir nedenden dolayı aralarında tartıșma çıkmıș, öz ablam nișanlımı bıçaklamıș” diye konuștu. Nejla S., sorgusunun ardından ‘kasten adam öldürmek’ suçundan adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı