'Öğretmene 5 bin TL maaş verecekmiş'

'Öğretmene 5 bin TL maaş verecekmiş'

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım: Kim memleketi soydurmuş, kim memleketin kuruşuna sahip çıkmış rakamlara bakarak konuşalım. CHP Diyor ki 'İktidara gelirsek, öğretmenlere 5 bin liranın üzerinde maaş vereceğim.' Tabii iktidara gelme umudu olmadığı için her şeyi söyler, dilin kemiği yok. Böylelerine rahmetli babaannem derdi ki 'Kaval elin, yel Allah'ın', üfle Kemal üfle, seninki de bu hesap. Hesap yok, kitap yok."

Kim memleketi soydurmuş, kim memleketin kuruşuna sahip çıkmış rakamlara bakarak konuşalım. Diyor ki 'İktidara gelirsek, öğretmenlere 5 bin liranın üzerinde maaş vereceğim.' Tabii iktidara gelme umudu olmadığı için her şeyi söyler, dilin kemiği yok. Böylelerine rahmetli babaannem derdi ki 'Kaval elin, yel Allah'ın', üfle Kemal üfle, seninki de bu hesap. Hesap yok, kitap yok."

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Zeytin Dalı Harekatı'na çok şükür millet tam destek veriyor. İçeride ve dışarıda hazmedemeyenler olsa da bu harekat büyük bir kararlılık ve başarıyla devam ediyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın ne olduğunu anlamak istemeyenler Türkiye'ye öyle veya böyle bu harekatla ilgili kara propaganda yaparak, maalesef algıyı değiştirmeye çalışıyorlar." dedi.

Yıldırım, partisinin Tekirdağ 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında AK Parti'nin hayalleri gerçeğe dönüştüren partinin adı olduğunu söyledi.

AK Parti'nin sorunları torunlara havale eden değil anında çözen bir parti olduğunu belirten Yıldırım, "AK Parti dağ gibi sorunları dağ hizmetlere dönüştüren partidir. AK Parti Türkiye'nin umududur. Bu büyük davanın birer neferiyiz. Geride kalan 16 yılı birlikte beraberlik içinde büyük hizmetlerle tamamladık. Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde koşmadık. Her zaman vatandaşımızın hakkını ve hukukunu savunduk. Bizi bir araya getiren en önemli şey, Türkiye'nin geleceği, milletin refahı ve mutluluğu oldu. Bu kutlu yürüyüşümüzü birçok defa durdurmak için önümüze çıktılar. Hiçbirine fırsat vermedik. AK Parti'yi yolundan çevirmek istediler. Karşımıza çıkan engelleri aşa aşa bugünlere geldik. AK Parti'nin kapısına mühür vurmak istediler. Gezi ayaklanmasını organize ettiler. Başaramadılar. Ekonomik büyümeyi durdurmak için uluslararası işbirlikçileriyle operasyon yaptılar yine başaramadılar." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Öğretmen Haberleri 2024 Haberleri