PTT 1100 KAMU PERSONELİ PERSONEL ALIMI

PTT 1100 KAMU PERSONELİ PERSONEL ALIMI

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) tarafından 1100 personel alımı yapılacağı DUYURULDU

PTT AŞ'nin iştiraki PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) AŞ tarafından personel alımı duyuruldu. Bu duyuruya göre zırhlı araçlarda görevlendirmek üzere 1100 personel alımı yapılacaktır.

Haziran ayında kurulan PTTPAL tarafından her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verilecektir. Ayrıca şirket tarafından yıl sonuna kadar 6 nakit merkezi kurulacaktır. Bu nakit merkezleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana illerinde kurulacaktır.

PTTPAL tarafından gelecek yıl 40 şube, 360 zırhlı araç ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM'lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmek amaçlanmaktadır.
 
1100 PERSONEL ALIMI YAPILACAK
Bu şirket tarafından 2023 ve takip eden yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonuyla yapılanan şirket, zırhlı araçlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacaktır. Bu kapsamda 1100 personel alımı yapılacağı vurgulandı.

Söz konusu personel alımları kapsamında zırhlı aracın güvenliğini sağlayacak olan güvenlik görevlisi kadrosu için lise operasyon görevlisi kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarda ise ortaokul mezunu olma şartı bulunmaktadır.

BAŞVURULAR 15 ARALIK'TA SON

Zırhlı araç personel alımı için başvurular, 15 Aralık'ta sona erecektir. Başvuruların sona ermesinin ardından aranan şartlara haiz olan adaylar mülakata çağırılacaktır. Bu mülkatta başarılı olan adaylar ise 31 Aralık'ta görevlerine başlayacaklardır. öz konusu kadro için ihtiyaç doğrultusunda gelecek yıl da alım yapılacak. Kamu haklarından yasaklı olmama şartı aranırken para ve değerli eşya taşımacılığında tecrübeli olma ise tercih nedeni olacak.

PTT tarafından yayımlanan yeni bir ilanla en az ortaokul mezunu kişilerin başvurabileceği ve lise mezunlarına da kadro bulunan 1100 kişilik memur alım ilanı kamuoyuna duyurulmuş durumdadır. İlgili ilan PTT A.Ş bünyesine bağlı olarak görev yapacak PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yayımlanmış durumdadır. Bu ilanlara başvurular online olarak gerçekleştirilecektir. Yayımlanan duyuruda adaylarda aranan genel şartlar; T.C vatandaşı olmak, erkeklerde en az ortaokul mezunu olmak, bayanlarda en az lise mezunu olmak, erkekler için 22 - 32 yaşları aralığında olmak, bayanlar için 18 - 27 yaşları arasında olmak, erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak, insan ilişkileri, hitap tarzı, konuşma diksiyonu düzgün olmak ve prezantabl olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak şeklinde özetlenmektedir.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

MEMURLARAHABER.COM - ÖZEL HABER

BUNUN GİBİ İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri