Uçak kazaları 21 Eylül 2021

Uçak kazaları 21 Eylül 2021

Yolcu Uçağı Düştü İşte İlk Bilgiler Mürettebat dahil 98 kişiyi taşıyan uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu ve düştüğü açıklandı.

Uçağın düştüğü enkaz bölgesine çok sayıda ambulans itfaiye kurtarma ekibi ve güvenlik gücü sevkedildi. Gelen ilk bilgilere göre k-azada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin de y-aralı olarak kurtulduğu açıklandı. Kazakistan’da yolcu uçağı düştü Kazakistan’da mürettebat dahil 98 kişiyi taşıyan uçak, Almatı’dan kalkışından kısa süre sonra düştü. Kazada en az 12 kişi hayatını kaybetti.

Kazakistan’da 93 yolcu ve 5 kişilik mürettebatı taşıyan yolcu uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Şu ana kadar alınan bilgiye göre uçağın enkazından en az 12 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Kazakistan İçişleri Bakanlığı hayatını kaybedenler arasında uçağın pilotunun da bulunduğunu açıkladı.Başkent Nur-Sultan’a gitmek üzere Almatı’dan havalanan Kazak havayolu Bek Air’e ait uçaktan 50’yi aşkın yolcunun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğu kaydedildi. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, Almatı Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan uçak yerel saatle 07.22’de irtifa kaybederek önce beton bir duvara, ardından da

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı