Yok artık yaa

Yok artık yaa

Rusya’da Marina Kokhal isimli kadın kıskançlık krizine girdi. Gözü dönen Kokhal, aldattığı iddiasıyla eşine korkunç anlar yaşattı. Detaylar kan dondurdu. İşte o olay.
Rusya’nın Petersburg şehrinde yaşayan 38 yaşındaki bir kadın kocasını çok kıskandı. Marina Kokhal isimli kadın, eşinin genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendi. Marina Kokhal bu sebeple kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürdü. Daha sonrasında da kanını içti. Kokhal, sonrasında eşinin cansız bedenini farelere yedirdiği ortaya çıktı.

Rusya’da yaşanan bu korkunç olay ülkenin gündemini sarstı. Herkes tarafından oldukça ilginç karşılanan bu olay yüzünden halk telaşeye kapıldı. 30 yaşındaki kocasını öldüren Marina, Alexander Yushko'nun parçaladı. Ancak ölümünü bir türlü kabul edemedi enteresan bir şekilde.

KOCASININ HAYRANIYLA İLİŞKİSİNİ ÖĞRENDİ
Marina Kokhal, rapçi eşinin uyuşturucu aldığı için hayatını kaybettiğini söyledi. Kadın ayrıca ölen adamın hayranları öldüğünü bilip üzülmesin diye cesedini parçaladığını ve saklamak istediğini ifade etti. Marina Kokhal daha sonrasında kocasının kayıp olduğunu açıklamayı planladığını itiraf etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı