Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

4C'lilerin feryadını duyun(AKP sese kulak ver)

Şahsıma gelen bir  yazıyı sizlerlen paylaşmak istiyorum. Köşemde yer verdiğim 4C’lilerin sıkıntısını yaşayan bir çalışanın yüreğinden dökülen o sıkıntıları sizlerle paylaşmak istiyorum. Yazılanları dikkatli bir şekilde okuyun.

*********************************************************************************

“Biz özelleştirme mağdurları Adına Size teşekkür ederiz : Ben tedaş mağduruyum Tes iş bizi sattı bi paçavra gibi, yok yakarız yıkarız dedi Mustafa kumlu ne oldu sonuç Hepsi bi oyun, bizler bunları hak etmiyoruz yağmurda çamurta, karda fırtınada , afedersin eşek gibi çalışıyorduk, sonuç “sizler çok çalışıyorsunuz sizin haklarınızı elinizden alayımda görün” dedi hükümet Bumu İnsanlara verilen değer haklarımız elimizden aldılar, maaşları yarıdan aşağıya düşürdüler, ne olduğu belli olmayan ucube 4/c de her ne iş olursa yaptırıyorlar ADAM yerine koymuyorlar bizi , Hiç bir işi bilmedikleri gibi bütün işleri bizlere yaptırıyorlar sonrada nasıl yaptınız bizlere gösterin diiyorlar.

Allah inandırsınki KİTLERDE çalışanlar (Özelleştirmeden gelen 4/c liler) normal kurumda çalışanlardan %400 fazla özveriyle çalışıyor ama bu hükümete çalışan değil yatan iş yapmayan lazım, mesai saatinde alıyorlar ellerine kitapları kadro yükselme için şahsi işlerine çalışıyorlar vatandaşlarla ilgilenen yok biz üçübe 4/c liler her işi yapıyoruz bizler k.ps.s ile işe girelim sonuç ortada ; birde EMPATİ yapıp bizim yerimize kendilerini koysunlar geçinsinlerde göreyim
 

Gökhan bey: Allah Peygamber Aşkına duyurun sesimizi sizler bize yardımcı olun dayanacak gücümüz kalmadı yuvalarımız yıkılacak seviyeye geldi, bizleri duyupda görmüyormu bu hükümet Bi araştırma yapın görün; 4/c ucube de çalışan personelin %99 u geçinemiyor Bunun içinde %80 i pisikolojik tedavi görüyor şuan; %90 ı ailesiyle huzursuz geçinmek için ek iş arıyor ama bulamıyor %10 u intahar etti %35 i eşlerinde ayrıldı yuvaları yıkıldı Yakında bizlerde bu duruma düşeceğiz Şimdi Hak verin bana Bu bize yapılan nedir ki Bizler vatan haini değiliz çalmadık çırpmadık anlımızın teriyle hak edip çalıştık bumu ADALET partısi bunları görmüyorlarmı ALLAH aşkına bütün gazeteci çevreniz eşleriniz dostlarınaza bizlerden bahsedin bir belgesen yapın tüm türkiye görsun duysun bizleri
Tekrar 4/c ucube çalışanşarı adına tşk eder Allah sizin gibilerden razı olsun…

**************************************************************************************************

Yukarıdaki çığlıklara ses ver AKP. %51 oy almış bir partiye yakışak bir durum değil bu gidişat. Seçimlerde oy veren insanlarında mağdur olduğunu unutma. Artık yapacağız,edeceğiz,çalışamalar devam ediyor gibi oyalamaları bir köşe bırakıp gör gerçekleri ve çöz bu sıkıntıları.

Son sözüm,” Aynı işi yapıp aynı parayı alamayan bir çalışan ölü gibidir. Ondan Devlet asla faydalanamaz ve Devlet evlatları arasında ayrım yapamaz".

4C'liler derhal kadroya geçirilmelidir...

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.