Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Aşklarıda büyük, kendileri de ÇILGIN SENDİKA

Kendimi yırtık bir çorap gibi hissediyorum. Her yeri paramparça olmuş bir çorap. Çaresizce elleri kolları bağlı, yırtılan kısmını dikemeyen bir çorap misali… Ne sahibi anlar onun değerini, ne de o anlar değerli olduğunu.

Nerden esti demeyen dostlar, vicdansızlıktan başka nasıl açıklanır şu öğretmenlerin dertleri? Ne sahip çıkanı vardır ne bir başını koyabileceği bir dostu, arkadaşı… Ömer DİNÇER sarmış her bedenimi diyen öğretmene kim sahip çıkacak?

Hani deriz ya: “ Büyük bir aşktı onların sevdaları. Onlar bir türlü kavuşamayan iki âşıktı, Leyla Mecnun”. Onlar bile şu öğretmenlerin çektiği o aşk sancısını çekmemişlerdir. Artık en büyük aşklar denildiğinde öğretmenlerin sevdaları aşkları gelir akla.

Onlar birbirine kavuşamayacaklarını bildiği halde sevip aşık olurlar. Onlar birbirlerini ayırmaya çalışan bir Bakan’ın olduğunu bildiği halde birbirleri sevip evlenirler. En büyük aşklar, en büyük âşıklar öğretmenlerimiz.

Dedim ya “ kendimi yırtık bir çorap gibi hissediyorum” diye. Çünkü bir çorap kadar değeri olmayan bir meslek haline getirmediler mi öğretmenlik mesleğini? Gelen giden geyip geyip salıyor bir köşelere. Değersiz bir paçavra ettiniz bu güzelim kutsal mesleği.

Sayın Bakan Ömer DİNÇER:

Unutma ki çorabında bir çifti vardır. Sen hiç tek çorap giyen bir insan evladı gördün mü? Eşi olmayan bir canlı gördün mü?

Evlilikle ilgili birkaç Hadis-i Şerefi hatırlayalım Bakanım:

-Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Ümmetimin iyileri evliler, kötüleri ise bekârlardır."

- Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "En kötü ölüleriniz bekârlardır."

- Resulullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Allah azze ve celle'ye İslam'da nikâh ile kurulan evden daha sevimli hiçbir şey yoktur. Allah azze ve celle'nin en çok buğz ettiği şey ise, İslam'da ayrılık, yani talak ile dağılan evdir."

 Artık bakanım sizi imanınızla baş başa bırakıyorum. Biz öğretmenler bilsek ki eşlerimize kavuşmayacağımızı yine de evlenip dinimize yakışır gibi hayatımıza devam edeceğiz.

Önümüz ALLAH, yolumuz Hz.Muhammed yolu, ışığımız Kuran_ı Kerim… Sen rahat uyu Sayın Ömer Dinçer.

***************************************************

Sana da iki çift lafım, seni unutmadım sen ne kadar sözlerini unutmuş olsan da. Sınıf öğretmenlerin güvencisi değimliydin sen? 4+4+4 sistemini göklere çıkaran çılgın Sendika.

Üye topla ya da toplama ALLAH aşkına sus artık. Yalanlarınla boğulma. Ya adam gibi yap ya da ayak bağı olma. Yetkiyi aldın da ne yaptın be sendika? Sana üye olanda mağdur, olmayan da mağdur.

Bari sana üye olanlar için ses vereydin. Yok yok… Darılma, küsme EĞİTİM BİR SEN.

Sen sınıfta kaldın. Yetkin sana hayırlı uğurlu olsun…

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum