Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Eş durumu ve yeni atama olacak!

Sonunda birileri bir şeyleri görmeye başladı. Yeni Bakan’ın son açıklamaları öğretmenleri ve atanmayan öğretmen adaylarını bir nebzede olsa umutlandırdı. Şubatta eş durumu olacağı yönünde ki gelişmeler ve yeni atama sinyali yeni Bakan’a artı puan kazandırdı.

  Eş durumu bekleyen öğretmen eşler dört gözle çalışmaların bitmesini beklemekte. Eş durumu çalışmalar sona doğru geldiğini söyleye bilirim. Ancak il emrinin kesin olmaması tamamıyla mağduriyetliği çözemeyecektir.

  Mutlaka “ İL EMRİ” gelmeli. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı olacak. Eş durumu çalışması hakkında 4 Şubatta bir şeyler olacağını ve 9 Şubata kadarda kılavuzun yayınlanacağını düşünüyorum Ne kadar umutlanmalı o “İL EMRİNE” bağlı….

  Gelelim Şubatta yeni bir atama olacağı konusu:

  21 Kasım ‘da yayınlanan yazımda eş durumu ve yeni atamanın olacağını belirtmiştim. Orada Şubatta yapılacak bir atamanın sayısını da vermiştim. 13.000-15.000 arası bir atama olacağı yönünde bir sayı vermiştim.  

  Çünkü Maliye Bakanlığı 13 * 15 bin civarında atamaya izin verebilir.  Şubatta yeni bir atama olacağına eminim. Yeni Bakan bu atamayı yaparak AKP’ye seçim sürecinde puan kazandıracak. Sayın Başbakan’ın eski Bakanı görevden alma sebebinin altında yatan aslında yakın zamanda yapılacak seçimlerdir.

  Öğretmenlerini küstüren bir Bakanla seçime girilmesi en büyük hata olurdu. Partiye zararı büyük çapta olabilirdi. Hükümetin arka bahçesi olan bir sendika bile esip gürlemeye başlamıştı artık gerisini siz düşünün.

Saygılarımla…Unutmadan yeni Bakanımız Nabi AVCI’ya başarılar dilerim.Umarım o koltuğun sıcaklığına kapılıp eskilerin yaptığı hataları yapmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum