Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Pardon özürdilerim.

Güzel ülkemin, güzel insanları bir gönül gözüyle baksalar: şu dönen gerçekleri görseler… Görmeyip her ağızdan çıkanlara inanıp “ Evet bunlar haklılar” demek… İslamiyet hamuruyla yoğrulan insan olmak o hamurun hakkını vermek bence herkesin işi değil.

Çıkar dünyası olmuşsa etraf, fakir fukara ne yapsın şu fani dünyada? Bir kerecik olsun ALLAH rızası için yapın be… Alın size 4+4+4 saçmalığı… Hiç kimse kusura bakmasın bana göre saçmalık. Ülkemizin evlatları yapboz tahtası mı? Yazık değil mi çocuklarımıza, öğretmenlerimize?

Sınıf öğretmenleri norm fazlalığıyla tatillerini zehir eden bu yöneticilerde hiç mi ülke sevdası, çocuk sevgisi, çalışanı koruma anlayışı olmaz. Amaç gençlerimize İslamiyeti mi öğretmek yoksa okullarımızı da mı satmak? Özeleştirilmenin ilk adımı atılmış oldu. Sen peygamber efendimizin (s.a.s) hayatını, Kuran-ı Kerim i ders olarak müfredata koyacaksın ama başörtüyle ilgili hiçbir sorunu çözmeyeceksin.

Yahu adama sormazlar mı? Başörtü olmadan Kuran Dersleri nasıl verilecek? Bu öğrenciler nerede abdest alacaklar? Abdest alacak yerleri var mı okulda? Sen hiç mi okul tuvaletlerini görmedin? Yahu okullarda namaz kılacak mescitler bile yok. Yazık gerçekten yazık İnsanların inançlarıyla oynamayı bırakın varın gidin yalan siyasetinizi yapın.

İnsanları kandırmaktan vaz geçin. Hele ellerinizi o emekçi kardeşlerimden çekin. Çalışanları köle ettiniz 4C saçmalığıyla. Kendi evlatlarınızı şirketlerin başına geçireceğinize 4C li çalıştırın da anlayın garibanların halini. Olur, mu hiç? Unutmuştum siz Müslümansınız. Pardon özür dilerim.

Bir de kendini aşmış bir sendika var. Eğitim Bir Sen. Eleştiriyorum ama bazen gıpta ediyorum biliyor musunuz? Adamlar işlerini öyle güzel yapıyorlar ki. Adam kayırma bir numara. Ortada pasta varsa hemencik o pasta kayıp olur. Nereye gitti dersen ki bence deme hemen münafık olursun.

SODES diye bir çılgınlık var oda onların tekelinde, gelsin paracıklar gitsin paracıklar. İlksanı alamadılar öcü dediler. Alsaydılar Baba derlerdi. Uygun bir tipin varsa ağzında iyi laf yapıyorsa ince bir bıyıkta iş tamamdır. 4+4+4 biz getirdik diye bağıran bunlar değil miydi? Sonra yok biz getirmedik demediler mi? 4C li kardeşlerimi üye yapıp kadro alacağız diye uyutmadılar mı?

Yazıyorum korkmadan şükür ALLAH ‘a. Bir canımız var oda doğru yola, hakkın yoluna feda olsun. Şube müdürü olamadım ama gönüllerin müdür oldum. Olsun dünyanın bütün malları bunların olsun. Yeter ki gözeleri doysun.

Bir daha söylüyorum: Sattığınız kurumlardaki işçi kardeşlerimin o yediğiniz haklarını geri verin. Sadece haklarını verin. Ellerinden haklarını alıp bir paçavra gibi başka kurumlara kendi yöneticilerinize köle olarak gönderdiniz. Hiç mi yüreğiniz bir pıtırtı sesi… Gerçi gelmez ki pıtırdanacak ne kalmış ki o yürekte.

Ellerim semalara açık beddualarım yakanızda olsun ki çalışanın hakkını vermediğiniz sürece.

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum