Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

Yetkili sendika yetkisiz kaldı

Sandıkta hükümete sahip çıkan memurlarına, hükümet  sahip çıkmadı.Başbakan Yardımcılarının açıklamaları memurlarda hayal kırıklığı yarattı.Ekonomimizin çok iyi olduğunu dile getirildiği halde, zammın yapılması durumunda Yunanistan’ın ekonomisine benzetilmesi ne acı bir durumdur.

Bir gecede zamlar havada uçuşurken memur havasını alması…Nerde o muhteşem yetkili sendika? Toplu görüşmelerden önce bu yetkili sendika “onu alacağız bunu alacağız” söyleyen Memur Sen’e hükümet büyük bir yok  verdi.

Sen sendikacılığı arka bahçelerde yaparsan olacağı bu? Hükümete ek süre vermiş Memur Sen. Yahu sendika, sen Başbakan’ı tehdit mi ediyorsun? Güldürmeyin adamı da adam gibi sendikacılık yapın.

Asıl suçlu hükümet değil, memurları bir beklentiye sokup üye toplamaya çalışan Memur Sen’dir. 4+4+4 eğitimimize bu saçmalığı da sokan Eğitim Bir Sen değil midir? Grevden bir şey çıkmaz arkadaş.

Nerden mi biliyorum? Bir düşün Tekel işçilerini, bir düşünün Tedaş işçilerini… Ne oldu sonları? 4c’li oldular.

Öğretmen ek ödemeyi aldı mı?

Gariban 4C’liler kadro hakkını aldımı?

Öğretmen ek derse zammını aldı mı?

….

HAYIR,HAYIR,HAYIR… MEMUR SEN alacağız diyordu….

 

Size bir soru “ Bugün bir seçim olsa AKP yüzde kaç oy alır?” Yine bu ağlayan memurlar ve  özelleştirilip 4C’li olan işçi kardeşlerim yine oy verecekleri için grev çokta etki edeceğine inanmıyorum.

 

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.